Hava Durumu

Baltayla vapur kaçırmaya kalktı!

İzmir'de, elinde baltayla vapura binip, "Bu vapur İstanbul'a gidecek" diye bağırmaya başlayan eylemci paniğe neden oldu. Kimliği belirsiz şahıs, vapurda bulunan polis memuru tarafından ikna edilip iskelede polise teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baltayla vapur kaçırmaya kalktı!

İzmir'in Konak ilçesinde, bindiği vapurda elinde baltayla, "Kimse yerinden kalkmasın, bu gemi İstanbul'a gidecek" diye bağıran kişi, paniğe neden oldu. Vapurda yolculuk eden bir polis memuru tarafından ikna edilip, elindeki balta alınan kimliği belirsiz kişi, iskelede polise teslim edildi.

"BU GEMİ İSTANBUL'A GİDECEK"

Bugün sabah saatlerinde Karşıkaya- Konak seferini yapan vapurda yolculuk eden kimliği belirsiz kişi, yanındaki baltayı çıkarıp, "Kimse yerinden kalkmasın, bu gemi İstanbul'a gidecek" diye bağırdı.

"BU VAPURU ORAYA GETİRECEĞİM"

Yolcular durumu polise bildirirken, baltalı kişi telefonla konuştuğu kişiye ise, "Bu vapuru oraya getireceğim" dedi.

POLİS MEMURU, EYLEMCİYİ İKNA ETTİ

Bazı yolcular ise o anları, cep telefonlarının kameralarıyla kayda aldı. Bu sırada vapurda yolcu olarak bulunan bir polis memuru, eylemciyi ikna ederek, kimseye zarar vermeden baltayı elinden aldı.

POLİS EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Vapurun Konak İskelesi'ne yanaşmasının ardından şüpheli, burada bekleyen polis ekiplerine teslim edildi. Kimliği açıklanmayan kişinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.