Hava Durumu

Bana gülüp, alay ettiği için öldürdüm

SAMSUN'da bir süre birlikte yaşayıp ayrıldığı, bir çocuğunun annesi Yasemin Kadı'yı (37) öldürmekten ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Gürsel Bay (43), duruşmada pişman olduğunu belirterek, "Öldürme amacım yoktu. Bana gülüp, alay ettiği için kızgınlıkla ateş ettim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2013 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2013 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bana gülüp, alay ettiği için öldürdüm

Gasp ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan ve bu suçardan 15 yıl hapis yatan Gürsel Bay, 2005 yılında Kocaeli'de limanda çalışırken, başka bir iş yerinde çaycılık yapan, eşinden ayrılmış iki çocuk annesi Yasemin Kadı ile tanıştı. Bir süre arkadaşlık eden Bal ve Kadı aynı evde yaşamaya başladı. 2006 yılında bir kız çocukları dünyaya gelen çiftin arası zaman içerisinde Yasemin Kadı hakkında çıkan dedikodular nedeniyle açılmaya başladı. Bunun üzerine çift, 2008 yılında Samsun'a taşındı. Ancak bir süre sonra Kadı hakkında yine başka erkeklerle de ilişkisi olduğu yolunda dedikodular çıkmaya başladı. 2011 yılının Ocak ayında da Yasemin Kadı, çocuğunu da bırakarak evi terk edip başka bir erkekle yaşamaya başladı. Gürsem Bay da küçük kızını ablasına bırakıp Karabük'e gitti.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE ÖLDÜRDÜ

Geçtiğimiz Şubat ayında kızını görmek için Samsun'a gelen Bay, 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı alkollü bir şekilde ablasının evine giderken, pazardan dönen Yasemin Kadı ile karşılaştı. Bir süre konuştuktan sonra aralarında çıkan tartışma sonucunda Bay, ruhsatsız tabancasıyla 7 el ateş ederek Yasemin Kadı'yı öldürdü. Gürsel Bay, kısa süre sonra yakanıp cezaevine gönderildi.

GÜLÜP DALGA GEÇTİ

Cinayet suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Gürsel Bay, Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Olaydan dolayı pişman olduğunu dile getiren sanık, Yasemin Kadı'nın kendisini aldattığını öne sürdü. Olay günü tesadüfen karşılaştıklarını belirten Bay, "Konuşmaya o başladı. Bende çocuğumuz olduğunu evine dönmesini söyledim. 'Ben ikinci baharımı yaşıyorum senin hala sevgilin yok mu ?' diyerek gülüp, alay etmeye başladı. Bende gülmemesini söyledim. Ancak o kahkaha atmaya devam etti. Bunun üzerine bende tabancayı çıkarıp ona ateş ettim. Ama öldürme amacım yoktu. Çok üzgünüm ve pişmanım" diye konuştu. Mahkeme, gelmeyen tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.