Hava Durumu

Bana Veysel'i alın

Bursaspor'da ön libero için düşünülen isim Eskişehirsporlu Veysel Sarı. Timsah genç oyuncunun işini bitirmeye çalışıyor. Ertuğrul Sağlam'ın çok istediği ve Fenerbahçe'nin devrede olduğu Veysel'in bonservisi 2 milyon Euro…

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2012 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2012 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bana Veysel'i alın
 Kongre ve transfer sürecini bir arada yaşayan Bursaspor'da ön libero için düşünülen ismin Eskişehirsporlu Veysel Sarı olduğu öğrenildi. 1988 doğumlu Veysel Sarı'nın kulübüyle 2014'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Yeşil Beyazlılar bu transfer için Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'la yarışıyor. Fenerbahçe ile ön protokol imzaladığı belirtilen Eskişehirspor yönetiminin Veysel'le yaptığı sözleşmede 2 milyon Euro'ya serbest kalır maddesinin yer aldığı belirtiliyor.

SAĞLAM ÇOK ISRARCI

Orta sahada Adem Koçak'ın mevkisinde görev yapan Veysel’in defansta da alternatif olarak kullanıldığı biliniyor. Halen görev yaptığı A2 Milli Takımı formasını 4 kez giyen Veysel milli forma altında bu sezon 2, kulübü Eskişehirspor'da ise 5 kez fileleri havalandırdı. Bursaspor, menajerler aracılığı ile 2 milyon olarak belirlenen bonservisi aşağı çekmenin formüllerini arıyor. Ertuğrul Sağlam'ın bu oyuncunun alınması için ısrarcı olduğu ve yönetime "Bana Veysel'i alın" dediği iddia ediliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.