Hava Durumu

Banu Alkan, Burcu Esmersoy'a ateş püskürdü

Yeşilçam'ın efsane ismi Banu Alkan, konuk olduğu canlı yayında Burcu Esmersoy'dan kendi özel hayatına kadar dikkat çeken açıklamalarıyla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2019 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2019 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Banu Alkan, Burcu Esmersoy'a ateş püskürdü

Kısa süre içerisinde yeni bir şarkı çıkarma hazırlığı içerisinde bulunan Banu Alkan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu oldu. Canlı yayında kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Alkan, sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un yaptığı ve Bülent Ersoy ile Safiye Soyman'ın da içinde bulunduğu projesiyle ilgili olarak şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK, SEN KİMSİN"

Program çekimleri için gittiği Hindistan'da geçirdiği hastalıklardan bahseden Alkan, o dönem sorun yaşadığı Burcu Esmersoy'a şu sözlerle ateş püskürdü: "Herkes haddini bilecek, bizim gibi isimlerle bir arada olsun, yıldızın orada parladı. Üstün olmak otorite olmak istiyordu. Bana üstünlük tasladı ve ben de ona 'Sen kimsin' dedim. Burcu Esmersoy bana "Seni sosyal medyadan takip etmem" dedi. Ardından Türkiye'ye döndükten sonra konuk olduğu bir kanalda absürt şeyler söyledi. Sen kimsin, Banu Alkan kim! Herkes haddini bilecek"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.