Hava Durumu

Bar işletmecisini vahşice öldürdüler

Antalya'da cezaevinden tahliye olduğu gece, bindiği takside silahlı saldırı sonucu öldürülen bar işletmecisi 50 yaşındaki İsmet Yıldız'ın, eski ortağının ölüm yıldönümünde cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 4 cinayet şüphelisi ise adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bar işletmecisini vahşice öldürdüler

Olay, 10 Ocak gecesi Ünsal Mahallesi 3230'uncu Sokak'ta meydana geldi. Karıştığı bir kavga nedeniyle cezaevinde bulunan bar işletmecisi İsmet Yıldız, 3 ay sonra tahliye oldu. Yıldız, cezaevinden çıktıktan sonra otobüs terminaline gitmek için bindiği takside tabancalı saldırıya uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Yıldız, taksi içerisinde öldü.

Olay yerinde inceleme yapan polis, İsmet Yıldız'ın ölmeden önce taksi şoförüne saldırganlar için söylediği "Bunlar benim düşmanım" sözlerinden yola çıkarak, soruşturmayı derinleştirdi. Yıldız'ın önceki ilişkilerini inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, maktulün 10 Ocak 2012 tarihinde, işyerine gelen eski ortağı Burhan Kandemir ile arasında çıkan kavgada, Kandemir'in bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Ayrıca cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan kişinin de mahkemede İsmet Yıldız'ı suçladığı ortaya çıktı.

Cinayet Büro dedektifleri, olayın intikam için gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimalini dikkate alarak, Kandemir'in yakınları üzerinde yoğunlaştı. 10 kişiyi ifadelerine başvurmak üzere çağıran polis, taksi üzerinde Kandemir'in yeğeni 34 yaşındaki H.C.'nin parmak izine rastladı. Bunun üzerine gözaltına alınan Burhan Kandemir'in kardeşleri 42 yaşındaki O.K. ve 54 yaşındaki İ.K. ile silahı kullandığı iddia edilen 42 yaşındaki H.C. ve D.C., sorgularının ardından cinayet suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.