Hava Durumu

Barış Dalan'ın korumaları öldürmüştü! Yeni gelişmeler...

Bedrettin Dalan'ın oğlu Barış Dalan'ın cipini çaldıktan sonra kaçarken yaşanan kovalamaca sırasında silahla vurulan Cemil Özer'in öldürülmesine ilişkin 2 şüpheli hakkında dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barış Dalan'ın korumaları öldürmüştü! Yeni gelişmeler...

Kartal'da çaldığı iddia edilen ciple kaçarken yaşanan kovalamaca sırasında silahla vurulan Cemil Özer'in öldürülmesine ilişkin biri tutuklu 2 şüpheli hakkında dava açıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, sanıklar Cemal Güler ve Ergin Kerse'nin Kartal Orhantepe Mahallesi Kırgülü Sokak'ta bulunan Barış Dalan'a ait ikamette özel güvenlik görevlisi olarak çalıştıkları anlatıldı.

Sanıkların olay günü ikametgah sahibine ait aracı ısınması için çalıştırdıkları bildirilen iddianamede, araç sahibinin evden çıkmasını bekledikleri sırada içerisinde Cemil Özer'in de bulunduğu bir aracın gelerek yanlarında durduğu kaydedildi.

İddianamede, Cemil Özer'in bu sırada çalışır vaziyette bulunan aracın şoför mahalline geçip aracı hareket ettirerek çalıp kaçtığı, bunu gören sanıklar Cemal Güler ve Ergin Kerse'nin de diğer araçlarına binerek takibe başladıkları ifade edildi.

Bu aracı Ergin Kerse'nin kullandığı, diğer sanık Cemal Güler'in de aracın sağ ön koltuğunda oturduğu anlatılan iddianamede, sanıkların kendi işverenlerine ait aracı durdurarak çalınmasına engel olmak amacıyla takibe devam ettikleri bilgisi verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.