Hava Durumu

Barış ve Evrim arasında büyük kavga!

Survivor'da dün akşam eleme heyecanı vardı. Konsey öncesi Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Yarışmaya, performanslardan çok Barış ve Evrim arasındaki kavga damga vurdu. Evrim'in sözleriyle çılgına dönen Barış, sinirlerine hakim olmakta zorlandı. Aynı günün akşamında yapılan ada konseyinde ise ünlüler takımından bir isim adaya veda etti. İşte Survivor'da yaşananlar...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2020 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2020 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barış ve Evrim arasında büyük kavga!

Survivor heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı. 7 kişilik Ünlüler takımı, iletişim ödülü için 4 kişilik Gönüllüler takımına karşı mücadele etti. Yarışta kazanan taraf Gönüllüler oldu. Sercan, Aycan, Elif ve Yunus Emre aileleriyle telefon konuşması yaptı

Yarışma oldukça gergin anlara da ev sahipliği yaptı. Benchte oturan Evrim ve Barış arasındaki tansiyon bir anda yükseldi.

'Her olayı bana sektiriyorsun'

Barış, Evrim'e "Her olayı bana sektiriyorsun" diyerek sert çıktı. Evrim ise Barış'a "Yemek olsaydı bunu kabul etmezdin. Sen bir avuç pilav için buradan kampa koşarsın" diyerek karşılık verdi. Yasin'in konuyu kapatın uyarılarına rağmen konuşmaya devam eden Evrim'in Barış'a söylediği "oturuyorsun, oynamıyorsun sözleri" ortamı iyice gerdi.

Barış, matarayı fırlattı

Bu sözler sonrasında Barış iyice sinirlendi. Elindeki matarayı fırlatan Barış'ı arkadaşları Evrim'den uzaklaştırmaya çalıştı. Fakat Evrim ile Barış, uzaktan da olsa tartışmaya devam etti.

İkili arasındaki kavganın yankıları konseyde de sürdü. Acun Ilıcalı "Defalarca uyarmamıza rağmen kadın yarışmacılarla olan diyaloglardaki hassasiyet maalesef çiğnenmiş oldu" dedi ve ilk olarak sözü Evrim'e verdi. Survivor Evrim "Ben bana müdahale edildiğinde hiç hoşlanmıyorum. Ve tepkimi bazen sert bir şekilde gösteriyorum. " dedi ve yaşanan olayları hatırlamadığını ve bu yüzden çok uzatmak istemediğini söyledi.

'Özür dilerim'

Barış ise "Belli bir birikim, içimde tuttuğum öfke sinir patlaması yaşandı. Önce Evrim'den sonra Türk halkında özür dilerim. Ama Evrim'le dört ay geçirsinler, ona göre karar versinler" dedi.

'Bu olay yaşandı geçti diyemeyiz'

Acun Ilıcalı "Bu olay yaşandı geçti dersek o zaman normalleşmiş olur. Ben bu olayda Evrim tarafını da yadırgıyorum, senin (Barış) tarafının da yadırgıyorum" dedi.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Gecenin sonunda Gönüllüler takımından bir kişi elendi. 4 dokunulmazlık oyununu da kaybeden takımdan adaya veda eden isim Aycan oldu.

Aycan "Size ve bu muhteşem ekibe çok teşekkür ederim. Survivor'a gelebildiğim için burada böyle büyük tecrübeler edindiğim için çok teşekkür ederim. O kadar çok insan tanıdım ki, arkadaşlar edindim. elendiğim için bir taraftan üzgünüm. Ama bir taraftan da yeni bir hayat beni bekliyor. Survivor'ı sonuna kadar yaşadığımı ve elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Ailemi gururlandırdığımı düşünüyorum. Umarım bundan sonra benim hakkımda ve kalacak insanlar hakkında hayırlısı olur." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.