Hava Durumu

Barış Yardımcı Afyon'da kendini buldu

Deneyimli krampon Afyon kampında adeta küllerinden doğdu. Samet Aybaba'nın yakından ilgilendiği Barış Yardımcı kampın en çok çalışan isimlerinden biri haline geldi. Bu durum Samet Aybaba'nın yüzünü güldürüyor, Aybaba Barış'ı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2018 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barış Yardımcı Afyon'da kendini buldu

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

TÜM FAKTÖRLERİ DENİYOR
Bursaspor'un tecrübeli sağbeki Barış Yardımcı Afyon kampında bambaşka bir kimliğe büründü. Deneyimli krampon kampın ilk gününde sakallarını keserek yeni imajıyla objektiflerin karşısına geçerken, yüksek motivasyonuyla da dikkat çekti. Barış'a bu motivasyonu sağlayan kişi ise teknik direktör Samet Aybaba'dan başkası değildi. Aybaba, Barış Yardımcı'ya diğer oyunculardan daha farklı bir yaklaşımda bulunarak onu kazanma yoluna gitti. Tecrübeli teknik adam hemen her antrenmanda deneyimli kramponu bir an olsun yalnız bırakmadı ve onun takıma motive olmasını sağlayacak tüm faktörleri denedi.

GENÇLERE ÖRNEK OLUYOR
Geçen sezon Paul Le Guen'le yaşadığı lisan sorunu nedeniyle Fransız teknik adamla iletişim kurmakta zorluk çeken Barış Yardımcı'nın tribünden atılan su şişesi olayıyla da camiayla arasındaki ipler kopma noktasına gelmişti. Ancak o maçta Barış'a su atan taraftarın diğer taraftarlarca protesto edilmesi deneyimli kramponun yeniden takıma adaptasyonunu sağlamıştı. Samet Aybaba'nın göreve gelişiyle adeta hayat bulan Barış Yardımcı, şimdi Afyon kampının en formda isimleri arasında yer alıyor. Barış antrenmanlarda hem en çok çalışanlar arasında gösteriliyor hem de performansıyla takımdaki gençlere örnek oluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.