Hava Durumu

Baroda değişim grubu Başkan Dündar'ı ziyaret etti

Bursa Barosu'nda hafta sonu yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret eden 'Baroda Değişim Grubu' üyeleri, aynı zamanda meslektaşları olan Dündar'dan destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2012 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2012 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baroda değişim grubu Başkan Dündar'ı ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Avukat Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret eden Avukat Murat Eryılmaz, Şakir Çalışkan, Kamil Bayramiç ve Faruk Ceylan, mevcut başkan Zekeriyya Birkan'la birlikte hareket ettiklerini ifade ettiler. Avukat Murat Eryılmaz, 2008 yılı seçimlerinde "Bir şey Değişecek, Her Şey Değişecek" sloganıyla başlayan oluşumun, Bursa Barosu'nda "meslek, meslektaş ve hukuk odaklı yönetim" anlayışını hayata geçirmeyi hedeflediğini ifade etti. 14 Ekim Pazar günü yapılacak seçimlerde mevcut başkan Zekeriya Birkan'ın liderliğinde seçimleri kazanacaklarını söyleyen Baroda Değişim Grubu üyeleri, 2012-2014 yılları arasını kapsayan projelerini Başkan Mustafa Dündar ile paylaşıp, seçimlerde destek olmasını istedi.

Bursa Barosu'na kayıtlı bir avukat olarak uzun yıllar görev yaptığını söyleyen Başkan Mustafa Dündar, meslektaşlarının ziyaretinden son derece mutlu olduğunu söyledi. Dündar, Türkiye'nin en köklü meslek örgütlerinden birisi olan Bursa Barosu'nda başkanlık seçimlerinin asıl galibinin Bursa olacağını söyledi. Dündar, gerek Bursa, gerekse meslektaşları için son derece önemli projeleri olan ve Birkan liderliğinde hareket eden Baroda Değişim Grubu üyelerine başarılar diledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.