Hava Durumu

Baron çıplak yakalandı!

Brezilya'da BH adıyla tanınan kartel lideri Stephan de Souza Vieira, Rio de Janeiro'daki okyanus manzaralı lüks dairesinde gözaltına alındı. Baskında önemli miktarda nakit para, mücevherler ve çok sayıda cep telefonuyla diz üstü bilgisayar ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baron çıplak yakalandı!

Brezilya'da dokuz can kaybıyla sonuçlanan hapishane isyanını dışarıdan yöneten uyuşturucubaronu, polisin operasyonuyla yakalandı.

Goias'taki çatışmanın emrini veren Stephan de Souza Vieira, Rio de Janeiro'daki okyanus manzaralı lüks dairesinde çıplak bir şekilde gözaltına alındı.

Brezilya polisi, BH adıyla bilinen Stephan de Souza Vieira'nın Red Command isimli uyuşturucu kartelinin liderliğini yaptığı açıkladı.

Baskında önemli miktarda nakit para, mücevherler ve çok sayıda cep telefonuyla diz üstü bilgisayar ele geçirildi.

Uyuşturucu satıcılığından 26 yıl hapis cezasına çarptırılan BH, Aparecida de Goiania'daki hapishaneden kaçmıştı.

Brezilya'da yeni yılın ilk günü Goias'taki Colonia Agroindustrial hapishanesinde iki çete birbirine girmişti. Silahların ateşlendiği çatışmada dokuz kişi ölmüş, kurbanlardan birinin başı kesilmiş ve 14 kişi de yaralanmıştı. Cezaevinden alevlerin yükseldiği çatışma sırasında yaklaşık 100 çete mensubu firar etmişti.

Cezaevlerinin tıka basa dolu olduğu Brezilya'da geçen yıl Anisio Jobim hapishanesinde çıkan isyanda 56 kişi yaşamını yitirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.