Hava Durumu

Başakşehir, Malatyaspor'u rahat geçti!

Süper Lig'in 24. haftasında Başakşehir deplasmanda Yeni Malatyaspor'u Emre Belözoğlu (pen) ve Visca'nın golleriyle 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2019 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2019 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başakşehir, Malatyaspor'u rahat geçti!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında lider Medipol Başakşehir deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Başakşehir, 10. dakikada Mossoro'nun pasında Yeni Malatyasporlu futbolcunun elle oynadığı gerekçesiyle penaltı bekledi ancak VAR incelemesi sonrası 'devam' kararı verildi.

VISCA'NIN GOLÜ İPTAL
Ataklarını sürdüren Başakşehir, 32. dakikada Arda Turan'ın asistinde Visca ile öne geçti ancak hakem Fırat Aydınus, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Dakikalar 41'i gösterdiğinde Arda Turan ile Bülent Cevahir arasındaki ikili mücadelede Arda yerde kaldı, Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi.

TARTIŞMALI PENALTI KARARI
Topun başına geçen Emre Belözoğlu, Başakşehir'i devreye 1-0 önde götürürken, penaltı pozisyonunda VAR'a gitmeyen hakem Fırat Aydınus sosyal medyada yoğun şekilde eleştirildi.

VISCA'NIN GOLÜ YİNE İPTAL EDİLDİ
57'de Robinho ara pasında Visca dar açıdan topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. Maçın 78. dakikasında Visca bir kez topu ağlara gönderdi ancak Fırat Aydınus, VAR incelemesi sonrası Boşnak yıldızın ofsaytta olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Başakşehir sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü. Bu sonuçla Başakşehir puanını 54 yaparken, Yeni Malatyaspor ise 34 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.