Hava Durumu

Başakşehir, Muhammed Şengezer'in peşini bırakmıyor

Paul Le Guen'in çalıştırdığı Le Havre'dan Muhammed Şengezer'in bonservisi için 2,5 milyon Euro isteyen Bursaspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Daha önce resmi teklif yapan ancak sunduğu rakam kabul görmeyen Başakşehir yeni bir teklifle Bursaspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2019 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2019 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başakşehir, Muhammed Şengezer'in peşini bırakmıyor

BİZZAT GÜMÜŞDAĞ İSTEMİŞTİ

Bursaspor'un genç kalecisinin kaderi önümüzdeki günlerde netliğe kavuşacak. Adı birçok kulüple anılan, Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın özellikle istediği genç file bekçisinin peşini Başakşehir bırakmıyor. Sezonun sona ermesiyle birlikte Bursaspor'un kapısını çalan İstanbul temsilcisinde Başkan Göksel Gümüşdağ, eski başkan Ali Ay ile bizzat görüşmüş ve bonservis için 1,5 milyon Euro teklif etmişti. Taraflar o günkü koşullarda anlaşma sağlayamamıştı.

TEKLİFLERİNİ AŞAĞI ÇEKTİLER

Bu süreçte Muhammed Şengezer için eski teknik direktörlerden Paul le Guen'in çalıştırdığı Le Havre araya girmiş ve resmi teklifini Yeşil Beyazlı kulübe iletmiş, taraflar anlaşma sağlayamamıştı. Bursaspor'dan bir kez daha Muhammed'i isteyen Fransız ekibine Yeşil Beyazlı kulüp bonservis için 2,5 milyon Euro istediğini bildirince Le Havre aradan çıktı. Bu gelişmelerin üzerine Başakşehir'in 1 milyon Euro'luk yeni teklifle Bursaspor'un kapısını yeniden çalmaya hazırlandığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.