Hava Durumu

''Başarılı olmamızı istemiyorlar''

Galatasaray'ı yenerek Türkiye'nin gündemine oturmak istiyorduk diyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, camia içinde bir kesimin takımın başarılı olmasını istemediğini söyledi. Ali Ay, hakkında çıkan istifa haberlerine de şiddetle karşı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Başarılı olmamızı istemiyorlar''

Haber I Süha GÜRSOY I

FEDERASYON VAKIFKÖY'Ü GÖRSÜN

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray'ı ellerinden kaçırdıklarını söyledi. Sönmez Medya'ya açıklamada bulunan Ali Ay, "Galatasaray gerçekten elimizden kaçtı. Bir kere de şans bizim yüzümüze gülsün. Ama eninde sonunda gülecek herhalde. Aslında galip gelseydik Türkiye'nin gündemine oturacaktık. Aytaç penaltıyı kaçırdı fakat ben yine de gol atacağını hissetmiştim. Aslında o fırsatlar da geldi. Olmadı ancak bundan sonrası daha iyi olacak. Sezon başından beni çocuklar iyi top oynuyor. Gençlerimiz çok iyi. Hepsinin özgüveni yerinde. Burada bütün Türkiye bizim doğru yolda olduğumuzu gördü. Benim her zaman söylediğim gibi altyapıya önem vermeliyiz. Bu Türk futbolu için de çok önemli. Hatta ben burada federasyon yetkililerine de sesleniyorum. Bursaspor'u seyretsinler, Vakıfköy'ü seyretsinler. Bizim gibi takımlara da teşvik versinler." dedi.

HEPSİNİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

Hakkında çıkan istifa söylentilerine şiddetle karşı çıkan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Hakkımda çıkan haberlerin hepsi külliyen yalan. Maalesef Bursaspor camiasında bir kesim var. Bu kesim nedendir bilinmez Bursaspor'un başarılı olmasını istemiyor. Mali tablonun düzelmesini de istemiyor. Ama bu rahmetli İbrahim Yazıcı zamanında da vardı. Ben onların hepsini Allah'a havale ediyorum. Ben bu kulübün başkanıyım. Ben o zaman her şeyi saklayayım, kenara çekileyim ve hiçbir şey söylemeyeyim. Kulübün durumunu sizlere açıklamakla bazı kişilere mesajlar veriyorum. Çünkü burası Bursa'nın kulübü. Herkes bir şeyler yapacak, herkes elini cebine atacak ki daha başarılı olalım. Herkes başkandan bekliyor. Bende de artık bıçak kemiğe dayandı. Deniz bitti. Bu nedenle arkadaşlara bazı mesajlar verdim. Bazı mesajlar da yerini buldu." diye konuştu.

Hedefimiz 10 milyon Euro'nun altı

Transfer çalışmalarına şimdiden start verdiklerinin söyleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Fransa'da bir ekibimiz oyuncu izliyor. Hatta Brezilya'ya bir ekip göndereceğiz. Bu sezon transfer çalışmalarımızı erken başlattık. Scout ekibimiz ve hocamızla yaptığımız görüşmede genç oyuncuların izlenmesine karar verdik. Bu sezon çok şükür çok fazla para harcamadık. Çünkü artık tecrübelendik. Biz şu anda bizden önceki yönetimden kalan oyuncuları daha yeni gönderebildik. Bizim yaptığımız hatalı transferlerden bazı oyuncular hâlâ elimizde. Sezon sonunda onlar da gidecek. Biz önümüzdeki sezon için 10 milyon Euro'nun altında bir kadro kurmayı düşünüyoruz. Orta saha ve ileriye daha kaliteli oyuncular almak istiyoruz. Geldiğimizden bu yana 70'e yakın personelle yollarımızı ayırdık. Bu da aylık 350 bin TL gibi bir rakam yapıyor. Belki bazı arkadaşlarımızla yine yollarımızı ayıracağız. Bursaspor'u düşünerek hareket ediyoruz. İnşallah iyi günler yakında." ifadelerini kullandı.

Fransa'da 7 maç izlenecek

Transfer çalışmalarına başlayan Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın ekibine dahil edilen antrenör Zlatko Yankov ve scout departmanından Oğuzhan Oğuz bu hafta sonunu Fransa'da geçirecek. Bursaspor heyetinin Fransa'da Lig1 ve Lig2'de belirlenen toplam 7 maçı izleyeceği kaydedildi. Yankov ve Oğuz daha sonra elde ettikleri bilgileri teknik direktör Samet Aybaba'ya iletecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.