Hava Durumu

Başarımız sürecek

Kadınlar Hentbol Süper Ligi hazırlıklarına başlayan Mudanya Belediyesi Dinçspor'a başarılar dileyen Başkan Türkyılmaz, "Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da başarılı olacağınıza inancım tamdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başarımız sürecek

Mudanya'nın Sultanları, yeni sezon öncesi kahvaltı organizasyonunda bir araya gelerek moral depoladı

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

2016-2017 sezonunu başarılı bir şekilde tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, 2017-2018 sezon hazırlıklarına başladı. Kros antrenmanı öncesinde kahvaltıda bir araya gelen hentbolcular, teknik heyet ve yöneticileri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da yalnız bırakmadı. Başantrenörlüğe Erdal Kaynak'ı getirerek, yaptığı yeni transferlerle Süper Lig'e iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Dinçspor, yeni sezon öncesinde bir araya gelerek moral depolarken, gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda yeni transferlerle tanışan Başkan Türkyılmaz, oyunculara ve teknik ekibe başarılar diledi.

DOĞRU YERE GELDİNİZ

Dinçspor Kulübü'nün başarılarının devam edeceğini ifade eden Türkyılmaz, "Yaşadıkça ve tanıdıkça hem bizlerin hem de ilçemizin güzelliklerini göreceksiniz. Çok doğru bir yere geldiniz. Arkadaşlıklarımızı sağlam temeller üzerine kurar, birlikte bir takım olursak başarılarımız artacaktır. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da başarılı olacağınıza inancım tamdır" dedi. Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerinin altını çizen Hayri Türkyılmaz, yeni sezon öncesinde tüm takıma başarı dileklerini iletti. Düzenlenen kahvaltının ardından hentbolcular kros ve kuvvet antrenmanlarını gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.