Hava Durumu

Başbakan'dan Gülen sorusuna atasözlü yanıt

Başbakan Erdoğan’ın Washington gündeminde, Türkiye’nin ABD ve AB arasında imzalanması planlanan Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı Anlaşması’na nasıl dahil olacağı yer alacak

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2013 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2013 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan'dan Gülen sorusuna atasözlü yanıt

Başbakan Erdoğan'ın ABD gezisinde, Cuma günü programının büyük bölümü boş bırakıldı. Programdaki bu boşluğa, Fethullah Gülen ile görüşmenin konabileceği belirtilirken, Erdoğan da bu konuda açık kapı bıraktı ve ''Şu anda resmi programımızda böyle bir şey yok ama, gökten ne yağar ki, yer kabul etmez, ayrı bir konu" dedi.

Erdoğan'ın ABD gezisinde Pensilvanya'ya da giderek Fethullah Gülen'le görüşebileceği belirtiliyor. Perşembe günü Beyaz Saray'da olacak Başbakan Erdoğan'ın Cuma günkü programının büyük bölümü ise boş bırakıldı. Ancak Başbakanlığa yakın kaynaklar Erdoğan'ın Pensilvanya'ya gitmesi ya da Gülen'in Washington'a gelmesi ihtimali bulunmadığını belirttiler.

Erdoğan'a bu gezide  eşlik eden Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın, Fethullah Gülen'e bir ziyaret gerçekleştirebileceği de bildirildi. Arınç, 2011 yılındaki ABD gezisinde, Pensilvanya'ya giderek Fethullah Gülen'le bir araya gelmişti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.