Hava Durumu

Başbakan'dan 'karne' esprisi

Ankara'da cuma namazı çıkışı bir gazetecinin Bakan İsmet Yılmaz'a "sizin karneniz nasıl sayın bakan" demesi üzerine devreye giren Binali Yıldırım'ın ''onun karnesini ben vereceğim'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2017 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2017 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan'dan 'karne' esprisi

Ankara'da cuma namazı sonrası gazetecilerden birinin Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a "Sizin karneniz nasıl sayın bakan" demesi üzerine devreye giren Başbakan Binali Yıldırım'ın cevabı gülüşmelere yol açtı.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Başbakan Binali Yıldırım gazetecilerle yaptığı ayaküstü sohbette anayasa değişikliğinden, ana muhalefet partisinin tutumuna, ABD'deki yeni dönemden Devlet Bahçeli'ye ilişkin sorulara yanıt verdi. Yıldırım, okulların yarı yıl tatiliyle ilgili olarak bir soruya "Onu da Milli Eğitim Bakanımız versin." dedi.

''ONUN KARNESİNİ BEN VERECEĞİM''

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da "Çocuklarımız tatil zamanı tatil yapsın, müzeleri gezsin, kitap okusun." diye konuştu. Yılmaz ayrıca "Bu karne aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı'na verilmiştir. Eksikliklerimizi görüp ona göre çalışacağız." dedi. Bir gazetecinin "Sayın Bakan sizin karneniz nasıl?" sorusuna Başbakan Binali Yıldırım, devreye girerek, "Onun karnesini ben vereceğim. Henüz doldurmadım." demesi gülüşmelere yol açtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.