Hava Durumu

Başbakan Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

Antalya Kepez'deki toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Davutoğlu, ''Biz hamaset değil iş üretiyoruz, hizmet üretiyoruz, eser üretiyoruz. Hiçbir şehrimize elimiz boş gitmiyoruz, hep elimiz dolu geliyoruz'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalya Kepez'de düzenlenen toplu açılış törenine katılıyor.

Burada bir konuşma yapan Başbakan Davutoğlu, özetle şu ifadeleri kullandı:

''Her hafta bir eylem planıyla milletimizin hizmetindeyiz. Antalya bize farklı bir heyecan veriyor. Sizler hiç yerinizde durmayan yiğit insanlarsınız.

''HEP ELİMİZ DOLU GELİYORUZ''

Hiçbir şehrimize elimiz boş gitmiyoruz, hep elimiz dolu geliyoruz. Size hizmet ettiğimize şahit misiniz?

''HAMASET DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ''

Biz hamaset değil iş üretiyoruz hizmet üretiyoruz eser üretiyoruz. Başkaları gibi siyaseti laftan iftiradan hakaretten ibaret görmüyor hayata vatandaşlarımıza dokunuyoruz. Bütün fitnecilerin heveslerini kursaklarında bırakacak aşk ve imanla milletin huzurundayız. Sonuna kadar milletle birlikte olacağız.

''HİÇBİR GÜÇ KARŞISINDA BU BAŞLAR EĞİLMEYECEK''

Toroslar nasıl eğilmezse, Allah'ın izniyle, hiçbir güç karşısında bu başlar eğilmemiştir eğilmeyecektir.

''TÜRKİYE'NİN DÜNYAYA AÇILAN YÜZÜ ANTALYA'DIR''

Türkiye'nin dünyaya açılan yüzü Antalya'dır. Antalyalılar siz bizim adımıza dünyaya ev sahipliği yapıyorsunuz Allah sizin evinizi bahtınızı da bereketli eylesin.

''VARSIN BAŞKALARI ANKARA'YA MAHKUM OLSUN...''

Varsın başkaları, muhalefet partileri Ankara'ya mahkum olsun, varsın başkaları kurultay oyunlarıyla kimin kime çelme takacağıyla meşgul olsun, kongre, kurultay yapsınlar. Varsın bu muhalefet liderleri ne şekilde birbirleriyle mücadele edeceğinin hesabını yapsınlar. Varsın bazıları bu hareketin, bu kutlu yürüyüşün zaafa uğrayacağı felaket günlerini beklesinler. Varsın başkaları parti içi kavgaları, ihtilafları siyaset zannetsinler. Varsın medya üzerinden siyaseti dizayn etmek isteyen münafık tipleri AK Parti'nin, parti içi tartışmalarla tökezlemesini, yavaşlamasını beklesinler. Bütün fitnecilerin, münafıkların heveslerini, arzularını, beklentilerini kursaklarında bırakacak aşk ve imanla milletin huzurundayız.

''BİN YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ PROJE AŞAMASINDA''

Önümüzdeki dönemde bin yataklı şehir hastanesi proje aşamasında. Temiz bir çevre için güneş enerji santralleri kuruyoruz. Antalya'yı Isparta'ya, Mersin'e, Konya'ya, Muğla'ya ve Karaman'a bölünmüş yollarla bağlayıp Torosları bölünmüş yollarla aşacağız. Ben ne kadar Konya milletvekiliysem o kadar da Antalya milletvekiliyim.

''BİR GURUR PROJESİDİR''

Antalya'yı, dikkat ediniz bir gurur projesidir; Eskişehir'e Konya'ya ve Kayseri'ye hızlı trenle bağlayacağız inşallah.''
Başbakan Davutoğlu'nun ardından kürsüye Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.