Hava Durumu

Başbakan Davutoğlu'nun tokalaşma çabası

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Balıkesir'de düzenlenen 114 tesisin toplu açılış töreninde vatandaşla tokalaşma çabası dikkatlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2014 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2014 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Davutoğlu'nun tokalaşma çabası
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Balıkesir'de Kuvayı Milliye Meydanı'nda düzenlenen 114 tesisin toplu açılış törenine katıldı. Başbakan Davutoğlu'nun halk ile tokalaşmak için büyük çaba harcaması ise dikkat çekti.

Bariyerlerin ardından halkla tokalaşmaya çalışan Davutoğlu, büyük çaba harcasa da ancak bir vatandaşın parmak ucuna dokunabildi.



KUVAYI MİLLİYE RUHU

Davutoğlu, 114 tesisin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Balıkesir'in kuvayı milliye ruhuyla ayağa kalktığını belirtti.

"BAŞIMIZ EĞİLMİYOR, HER ZAMAN VAKURUZ"

Balıkesir halkına, yeni Türkiye'nin kudret ve şefkatinden memnun olup olmadıklarını soran Davutoğlu, "Bu kudret ve şefkati dünyanın her yerine yaymak üzere hareket eden sizlerin temsilcilerine destek vermeye hazır mısınız?" dedi. Davutoğlu, Kurtdereli Mehmet Pehlivan'ın her güreşe çıktığında "arkamda aziz Türk milletinin gücünü hissederek çıkıyorum" dediğini anımsatarak, "Biz de her mücadeleye girdiğimizde arkamızda 77 milyon vatandaşımızın gücünü hissederek giriyoruz. Bundan dolayı başımız eğilmiyor, her zaman vakuruz" diye konuştu.

AK Parti'nin arkasından kenetlenmiş, tek vücut olmuş aziz bir millet olduğunu belirten Davutoğlu, "Allah, bu millete ve bu devlete zeval vermesin. Bize öyle bir kudret ve şefkat versin ki gözlerinin içine baktığımız her mazlum biz de merhameti biz de şefkati görsün. Aziz Balıkesirliler, biz bu aşkla yolumuza devam ediyoruz." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.