Hava Durumu

Başbakan Erdoğan Hatay’da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iki hafta önce Reyhanlı’da 51 kişinin öldüğü, onlarca kişinin de yaralandığı bombalı saldırılarla ilgili incelemelerde bulunmak üzere öğle saatlerinde Ana uçağı ile Hatay’a geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2013 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2013 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Erdoğan Hatay’da


Saat 12.15 sularında Hatay Havaalanı’na gelen Başbakan Erdoğan, burada Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve Hatay milletvekilleri tarafından karşılandı. Başbakan’ın gelişi dolayısıyla karadan ve havadan yoğun güvenlik önlemleri alındı. 1 polis helikopteri, 3 adet askeri helikopter havada güvenlik için tur atarken, havaalanı çevresinde polis ve özel harekat timleri de adeta kuş uçurtmadı. Basın mensupları da alana yaklaştırılmadı. Başbakan havaalanında bir süre dinlendikten sonra Skorsky model askeri helikopterle Reyhanlı’ya geçti. Başbakan’ın helikopterine havada 5 askeri helikopter eskortluk etti. Başbakan Erdoğan’ın helikopterinin Reyhanlı’da iniş yapacağı ilçe stadyumu çevresinde geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. Özel harekat timleri ve Başbakanlık korumaları, etrafta kuş uçurtmazken, gazetecilerin görüntü almasına da izin verilmedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk patlamanın yaşandığı Reyhanlı Belediyesi önünde vatandaşlara hitap edecek. Kaymakamlıkta il ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelecek olan Başbakan Erdoğan, taziye evlerini ziyaret ettikten sonra helikopterle Reyhanlı’dan Hatay’a dönecek ve havayolu ile Ankara’ya hareket edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.