Hava Durumu

Başbakan müjdeyi verdi! Bankalar kampanya başlatacak

Bankalar Birliği Genel Kurulu'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, başta Ziraat olmak üzere bir çok bankanın konuttaki stokları eritmek için kampanya başlatacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan müjdeyi verdi! Bankalar kampanya başlatacak

Başbakan Binali Yıldırım Bankalar Birliği Genel Kurulu'nda konuştu.

Buradan vatandaşa müjde veren Yıldırım, bankaların konuttaki stokları azaltmak için kampanyalar yapacağını dile getirdi.

"BİZ SONUÇLARA BAKARIZ"

Yıldırım ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Bugünlerde algı operasyonları devam ediyor, bunlar seçime kadar da tırmandırılacak. Belli ki Türkiye ekonomisi üzerinde, vatandaş üzerinde soru işaretleri oluşturma gayreti var. Biz bu gayretin nereden geldiğini çok önemsemiyoruz, kaynakları bizi ilgilendirmiyor, sonuçlarına bakıyoruz. Olguları daha çok anlatacağız ve eminim ki vatandaşlarımız olup biteni görüyorlar. Sahaya gittiğimizde vatandaşlar bizi teskin ediyorlar, teselli ediyorlar.

"İZLEYEN ÜLKE OLMAYACAĞIZ"

Ülkemizin sürekli güçlü liderliğe ihtiyacı var çünkü bölgemiz çok riskli bir bölge, jeopolitik risklerimiz bitmedi, devam ediyor. Bölge haritasını şekillendirme yönünde önemli çalışmalar var, projeler var. Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Ama bizim ülke bütünlüğümüzü, milletin birliğini ve beraberliğini, Misak-ı Milli sınırlarımızı gözümüz gibi korumak gibi bir görevimiz var. Bunun için olaylara ilgisiz kalamayız. Bölgede olup bitenleri mutlaka sadece izleyen değil, aynı zamanda buradaki olacak işlerin yol haritasını da belirleyen bir ülke olmamız lazım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.