Hava Durumu

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'ndan Sönmez Ailesi'ne övgü

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AS TV'de Erdal Çatalkaya'nın sunduğu Seçim Özel programının canlı yayın konuğu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'ndan Sönmez Ailesi'ne övgü

I HABER Burcu SEKMEN I

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, AS TV ve Bursa Hâkimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna ile Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin yazı işleri ekibi tarafından karşılanan Çavuşoğlu, sıcak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

'Nokta mitinglerinde zirveyi gördük'
24 Haziran seçimlerindeki son haftanın saha çalışmalarını değerlendiren Çavuşoğlu, kendi düzenlediği nokta mitinglerinin beklentinin üzerinde bir katılımla gerçekleştiğini söyledi. Hafta başından bu yana 3 nokta mitingi gerçekleştiren Çavuşoğlu, "Sahada teneffüs ettiğimiz hava bizi çok heyecanlandırıyor. Bu denli ilgi ve teveccühten anlıyoruz ki yeni Türkiye'nin yeni lideri yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitingini değerlendiren Çavuşoğlu, "Muhteşem bir ilgi, alaka ve sevgi seli ile karşılaştık. AK Parti, Bursa'da sınıfı geçti" dedi.

SÖNMEZ'E ÖVGÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa'ya olan ilgisinin yoğun olduğunu, özellikle sağlık yatırımları konusunda Bursa'nın son 5 yılda ciddi bir imkâna kavuştuğunu ifade eden Çavuşoğlu, şöyle devam etti: "Şehrin kavşak bölgesi diye nitelendirilen Acemler bölgesinde, hayırsever iş adamı Celal Sönmez'in katkısı ile 950 yataklı ve 2 bin 200 araçlık otoparkı olan büyük bir hastane yapılıyor. Sönmez Ailesi'ne bu büyük desteği için teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.