Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Işık: Rakka açıklaması

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Rakka'nın kesinlikle terör örgütü PKK, PYD/YPG'ye teslim edilmemesi gerektiğini belirterek, "Rakka'nın gerçek sahipleri var

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Yardımcısı Işık: Rakka açıklaması

Işık, Başiskele ilçesindeki "Bahçecik Sosyal Yaşam, Gençlik ve Spor Merkezi"nin açılışında yaptığı konuşmada, ülke, bölge ve dünyanın zor zamanlardan geçtiğini anlatarak, dünya tarihinde belirsizliklerin bu kadar arttığı fazlaca dönem olmadığını söyledi.

Bir kıvılcımın yangına döneceği, küçük bir rüzgarın kasırgaya döneceği bir dönemde olunduğunu aktaran Işık, şöyle devam etti:

"İşte Kuzey Kore'deki Kim, bir şey yaparsa dünya bir nükleer savaşın eşiğine her an gelebilir. Bölgemizdeki bir kıvılcım, büyük bir yangına, bir felakete sebep olabilir. Zaten 6-7 yıldır, Suriye'deki iç savaştan, Irak'taki iç gelişmelerden dolayı sadece Türkiye değil bütün bölge olarak belli bedelleri ödüyoruz, ödemeye de devam ediyoruz. Allah'a hamdolsun medeniyet değerlerimizin bize kazandırdığı o güçlü değerler sayesinde bunlar o ensar-muhacir kardeşlik hukuku içerisinde absorbe ediliyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.