Hava Durumu

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ KKTC'ye gidiyor

Türkiye'nin Kıbrıs İşlerinden de Sorumlu Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, yarın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidiyor

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ KKTC'ye gidiyor

Kıbrıs ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde yürütülen çalışmalara ilişkin temaslarda bulunacak olan Akdağ, adaya gelişinin ardından Muratağa, Sandallar ve Atlılar Şehitliklerini ziyaret edecek. Akdağ buradaki ziyaretinin ardından Dipkarpaz köyüne geçecek.

KKTC ziyareti kapsamında Tatlısu Belediyesi ve Hz Ömer Türbesi'ni de ziyaret edecek olan Başbakan Yardımcısı Akdağ, Girne Antik Limanda vatandaşlarla buluşacak. Akdağ, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından da kabul edilecek.

İki ülke arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde sürdürülen çalışmaları yürüten teknik heyetle de biraraya gelecek olan Akdağ, 2. Ekonomik Program Gözden Geçirme toplantısı kapanış oturumuna katılacak.

Toplantının ardından Akdağ, Milli Mücadele ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret edecek, ardından Çanakkale gezilerine katılan öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.