Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar

Başbakan Binali Yıldırım Aydın mitinginde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle;

Muharrem İnce buraya (Aydın) geldi konuştu değil mi? Adnan Menderes'in köyünü de ziyaret etti, değil mi? 27 Mayıs'tan hiç bahsetti mi? Edemez, çünkü Adnan Menderes'i ipe götüren onun zihniyetidir, CHP zihniyetidir.

- Değerli kardeşlerim bu ülkeyi sevmek, hastaneler, limanlar yapmakla olur. Bu ülkeyi sevmek Türkiye'nin 50 yıllık hayali en yüksek gövdeli Çine barajını yapmakla olur. Kendi topunu kendi tankını yapmakla olur. Muhafelet adayları bundan da rahatsız. Akkuyu dursun diyorlar, dünyanın en büyük havalimanına ne gerek var diyorlar. Yerli araba ilkelliktir diyorlar. Değerli Aydınlılar bunlara hak ettikleri cevabı pazarı günü sandıklarda verecek miyiz?

- Ama biz Menderes'in iline Aydın'ın efelerine güveniyoruz. 24 Haziran'da Aydın İnce eleyip sık dokuyacak mısın? İnce'yi eleyip Erdoğan'ı seçecek misin? Millete sevdalı liderimiz Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçiyor muyuz? Cumhuriyetin yüzüncü yıl hedeflerine emin adımlarla ilerliyor muyuz?

- Birileri ülkemizin sınırlarında aklı sıra kirli oyunlar peşinde. Dün DEAŞ'ın, YPG'nin, PYD'nin, PKK'nın başını ezdik mi? İnlerine girdik mi? El-Bab'da, Cerablus'ta, Afrin'de bizim ciddiyetimizi anladılar mı? Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı Harekatı'yla tarihe yeni zaferler yazdık mı? Bundan sonra da ülkemize, Türkiye'ye yan gözle bakan herkese hak ettiği cezayı veririz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.