Hava Durumu

Başbakan Yıldırım'dan önemli görüşmeler

Başbakan Binali Yıldırım, "21. Avrasya Ekonomi Zirvesi" kapsamında Türkiye'de bulunan Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov ve Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Mladen Ivanic ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 20:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 20:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Yıldırım'dan önemli görüşmeler

Başbakan Yıldırım'ın Makedonya Cumhurbaşkanı Ivanov ile görüşmesi

Başbakan Binali Yıldırım, "21. Avrasya Ekonomi Zirvesi" kapsamında Türkiye'de bulunan Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov ile bir araya geldi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede, siyasi düzeyde iki ülke arasında sağlanan yakın dostluk ve iş birliği vurgulandı.

Görüşmede, Makedonya'da yaşayan Türklerin varlığı ve Türkiye'de yaşayan Makedonya kökenli vatandaşlar ile ortak mirasın iki ülkeyi birbirine daha da yakınlaştırmakta olduğu belirtildi.

Başbakan Yıldırım'ın Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Ivanic'le görüşmesi

Başbakan Binali Yıldırım, "21. Avrasya Ekonomi Zirvesi" kapsamında Türkiye'de bulunan Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Mladen Ivanic ile bir araya geldi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede, mükemmel düzeydeki ikili ilişkilerin her alanda geliştirilmeye devam edilmesi yönündeki ortak irade, bir kez daha teyit edildi.

Görüşmede, bölgesel iş birliğine, bu bağlamda yürütülen projelere ve Bosna Hersek'in Avrupa Birliği ile NATO entegrasyonu süreçlerine verilen desteğin devam edeceği vurgulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.