Hava Durumu

Başhekimden Harun Kolçak açıklaması

Harun Kolçak’ın sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı. komçak'ın bir operasyon daha geçirdiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başhekimden Harun Kolçak açıklaması
Prostat kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ve 22 Haziran günü Acıbadem Maslak Hastanesi’ne sevk edilen sanatçı Harun Kolçak’ın sağlık durumu ile ilgili Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek şu açıklamayı yaptı:

“Yapılan tetkik ve incelemelerde mevcut lokal ileri tümör zemininde gelişen enfeksiyon nedeniyle, genel durumunun bozulduğu tespit edilen ve 22 Haziran günü acil bir şekilde ameliyata alınan hastamızın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır. Yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam etmektedir.”



"CANIMIN İÇİ SIKI DURUYOR"

Harun Kolçak’ın yanından ayrılmayan arkadaşı Sibel Bekenli, sosyal medya hesabından ünlü şarkıcının durumuyla ilgili yeni bilgiler verdi.

Tedavisi yoğun bakımda devam eden Kolçak’ın kısa süre önce yeni bir operasyon geçirdiğini belirten Benekli, "Arkadaşlar Harun bir operasyon daha geçirdi ve benim canımın içi sıkı duruyor. Siz de durun ve dualarınızı esirgemeyin" mesajını yayımladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.