Hava Durumu

Basın İlan Kurumu'nda Anadolu'nun zaferi

BGC Başkanı Mehmet Nuri Kolaylı, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Arslan ve Şevket Erzen ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Basın İlan Kurumu delegeliklerine seçildiler.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2013 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2013 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Basın İlan Kurumu'nda Anadolu'nun zaferi

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Basın İlan Kurumu'na Anadolu'dan 3 temsilci üyenin seçimi için gerçekleşen genel kurul, Ankara Rixos Grand Otel Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Yaklaşık bin 200 delegenin katıldığı Genel Kurul'daki seçimlere Marmara Bölgesi adına Mehmet Nuri Kolaylı, İç Anadolu Bölgesi adına Mustafa Arslan ve Yusuf Gürbüz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi adına İbrahim Arslan, Karadeniz Bölgesi adına da Şevket Erzen ile Kemal Özdilek katıldı. Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın da katıldığı genel kurulda Türkiye Gazeteciler Federasyonu adaylarına karşı yarışan Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, seçimi kazanarak Basın İlan Kurumu delegeliklerine seçildiler.

Seçimin ardından Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği görevini sürdüren Türkiye Gazeteciler Platformu Sözcüsü ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Arslan ile ilk kez BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği görevine seçilen Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Türkiye Gazeteciler Platformu'ndan aldıkları güçle başarılı bir seçime imza attıklarını söylediler. Seçimin, Anadolu'nun zaferi anlamı taşıdığını ve Türkiye'nin her ilinden oy alarak seçildikleri görevin kendilerine önemli sorumluluklar yüklediğini ifade eden Kolaylı, Arslan ve Erzen, "Başarılı bir genel kurulu geride bırakıyoruz. Sektörümüzde yaşanan sorunların çözümü ve Basın İlan Kurumu'nun Anadolu basınına katkıda bulunması için çalışacağız" diye konuştular.

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.