Hava Durumu

Başkan Aktaş'a tüketicilerden ödül

İnegöl Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Başkanı Şükrü Sütçü, derneğe 10 yıldır üye olan Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a plaket takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2017 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2017 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş'a tüketicilerden ödül

İnegöl Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Başkanı Şükrü Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri, 15-21 Mart tarihleri arasında düzenlenen Tüketiciyi Koruma Haftası münasebetiyle Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti. Başkan Aktaş'a derneğe üyeliğinin 10'uncu yılı dolayısıyla plaket takdim edildi. Sütçü, Aktaş'ın kuruluştan bu yana derneklerine gereken desteği verdiğini belirterek, "10 yıllık üyeliğini doldurduğu için başkanımıza plaket takdim etmeye karar verdik" dedi.

Başkan Alinur Aktaş, ise Tüketici Koruma Derneği'ne üye olduğu günü daha dün gibi hatırladığını belirterek "Bugün 10 yılımı doldurmuş olmamdan duyduğum mutluluğunu yaşıyorum. Bilinçli tüketici olmak gerekir. Tüketiciyi Koruma Derneği bu noktada özel bir gayret sarf ediyor. Vatandaşlarımızın da bazen telefonla, bazen kapıdan satışlarla, bazen internetten yapılan alışverişlerle ve bazen de malı bizatihi satış yerinden alırken yapılan satışlarda ciddi hatalar yaptıklarını, yanılgıya düştüklerini görüyoruz, duyuyoruz. Bu noktada Tüketiciyi Koruma Derneği kendilerine hiç uzak değil. Hemen müracaat edebilirler" ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.