Hava Durumu

Başkan Aktaş, AK Partili gençlerle buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Aktaş, "Tek hedefimiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlu davasına katkıda bulunmak ve Bursa'yı layık olduğu yerlere taşımaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2017 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş, AK Partili gençlerle buluştu

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Bursa'da partisinin gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi. Dobruca'daki sosyal tesislerde gerçekleşen buluşmaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "280 bin nüfus üzerinde 10 yılı aşkın bir pratiğe sahibim. Büyükşehir'in 12 bin 875 çalışanı, 12 belediye iktisadi teşekkülü var. Lüzumlu işler, lüzumsuz işler var. İnşallah yoğun mesai sonrasında bunların hepsini toparlayacağız. Bursa'yı ve Bursalıları memnun eden, marka kent kimliğini daha üst seviyelere taşıyan çalışmalara imza atacağız. Bu konuda erken konuşmanın anlamı yok. Mesaimizi beraberce, ortaklaşa yapacağız. Benim tek bir derdim var, o da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve onun davasına, güzide şehir Bursa'ya katkı sağlamaktır. Ben bunun sevdasındayım" diye konuştu.

Başkan Aktaş, Bursa'da yaşayan tüm gençleri siyasette yer almaya ve kendilerini geliştirmeye çağırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerin siyasette daha fazla yer almasına yönelik zaman zaman yaptığı ve adeta kendini paraladığı açıklamaların iyi okunması gerektiğini kaydeden Başkan Aktaş, "Bugün 18, 20 ve 25 yaş gençlerimizin ilgilenebileceği çok alan var. Tabi bu alanlar bazen hayatı zehir edebildiği gibi mamur da edebiliyor. Kişinin ufkunu, vizyonunu açabiliyor. Siyaset de bu alanlardan biridir. Şu anda bir kafeteryada saatlerce okey oynamak da var, bu tür toplantılarda yer alıp da hem dünyayı hem de Türkiye'yi daha iyi algılayabilmek, kendini geliştirmek de var. Dolayısıyla sizler, ülkemiz ve şehrimiz için çok hayırlı bir işte bulunuyorsunuz" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da Bursa'da 300 bin kişi, Türkiye'de de çok büyük bir aile olan AK Parti'nin 15 yıldır Türkiye'de değişim ve dönüşüm adına devrim niteliğinde çalışmalar yaptığını hatırlattı. 1. Dünya Savaşı'ndan sonra açılan kartların şu anda yeniden karılmaya başlandığını ve buna direnen bir liderin dava arkadaşı olduklarını vurgulayan Salman, birlik ve beraberlik ruhu devam ettiği müddetçe AK Parti'ye ve dolayısıyla Türkiye'ye hiç kimsenin zarar veremeyeceğini ifade etti. Gençlere 'sahip oldukları dinamizm ve heyecanı kullanarak' AK Parti ana kademelerini yönlendirme çağrısında bulunan Salman, 2018-19 yıllarının çok önemli olduğunu, bu dönemde çok iyi çalışmalar ortaya çıkararak başarılı sonuçlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.