Hava Durumu

Başkan Aktaş doktorlarla birlikte pasta kesti

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi ile birlikte ilçedeki özel hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutlayıp birlikte pasta kesti.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2017 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2017 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş doktorlarla birlikte pasta kesti

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel'in ilk ziyaretleri İnegöl Devlet Hastanesi'ne oldu. Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen'i makamında ziyaret eden Aktaş, tıp bayramını kutlayarak çiçek takdim etti. Ziyarete ilişkin bir açıklama da yapan Başkan Aktaş, "Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Geçtiğimiz hafta Hastane yöneticimiz Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen ile belediyede bir araya gelerek, hastanemizin bazı ihtiyaçlarıyla ilgili ikili istişarelerde bulunmuştuk. Şimdi de 14 Mart Tıp Bayramını bahane ederek, İlçe Başkanımız Adem Demirel'le beraber kendisini ziyaret ederek onun şahsında hekim arkadaşlarımızın, sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını tebrik etmek istedik. Gerçekten bu kutsal görevi ifa eden tüm arkadaşlarımızın, gerek Devlet Hastanemizde gerek özel hastanelerde gerek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ki hekimlerimizin, sağlık çalışanlarını tebrik ediyor ve canı gönülden kutluyorum. Onlara sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum" dedi.

Mezit'te yaşanan otobüs kazasına değinen Aktaş,"En son maalesef üzücü bir olay yaşadık. Türk Metal Sendikasının düzenlediği Kadınlar Günü organizasyonuna giderken hanımefendileri taşıyan otobüs Mezitler de kaza yaptı. Maalesef 7 tane kardeşimiz Hakkın rahmetine kavuştu. Onlara rahmetle anıyoruz. O gün ağırlıklı bir kısmı İnegöl Devlet Hastanesine geldi. Bazı kardeşlerimiz özel hastanelere ve Bursa'ya sevk edildi. Ama özellikle Devlet Hastanemiz de başta Hastane yönetiminden en alttaki personele varana kadar, Belediyemizin de destekleriyle, Kaymakam beyin ekibiyle beraber kazasız, belasız ama 7 kayıpla o günü atlatmış olduk. Verilen mücadeleyi bizatihi görmüş birisiyim. Kendilerine müteşekkir olduğumu da bir kez daha belirtmek istiyorum" dedi.

İnegöl Devlet Hastanesine yapılan ziyaret sonrası Özel Aritmi İnegöl Hastanesini ziyaret eden Başkan Aktaş, burada da Hastane Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan ve kurum doktorlarıyla bir araya geldi. Başkan Aktaş'ın bir sonraki durağı ise Özel Cihangir Hastanesi oldu. Hastane Başhekimi Opr. Dr. İrfan Bilgesoy ve kurum doktorları ile buluşan Aktaş, burada hastanenin tıp bayramı kutlamalarına da katılarak sağlık çalışanları ile birlikte pasta kesti. Başkan Aktaş'ın tıp bayramı ziyaretlerinin son durağı ise İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu. Başhekim Tahsin Hasanoğlu'nun makamında gerçekleşen ziyaret ile birlikte tıp bayramı kutlamaları son buldu. Ziyaretlerde tüm sağlık çalışanları adına kurum temsilcilerine çiçek takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.