Hava Durumu

Başkan Aktaş: "Hedef 1. Lig"

Yeni sezon hazırlıklarına dün start veren İnegöl Belediyespor basketbol takımının antrenmanını izleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Hedefimiz bir üst lige çıkmak" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2017 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş: "Hedef 1. Lig"

AKTAŞ YALNIZ BIRAKMADI

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden İnegöl Belediyespor basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezon ilk kez katıldığı ligi 6. sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Turuncu Lacivertliler, yeni Başantrenörü Mehmet Sezen nezaretinde Yeniceköy Spor Salonu'nda toplantı. İnegöl Belediyespor'un ilk çalışmasında teknik heyet ve sporcuları İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yalnız bırakmadı. Antrenmanda sporcuları ve teknik heyeti ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başarılı ve keyifli bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.

FIRSATI DEĞERLENDİRİN

Aynı zamanda Belediyespor Başkanı da olan Alinur Aktaş, teknik heyet ve oyuncularla bir konuşma gerçekleştirdi. Aktaş, "2017-2018 sezonu inşallah hem takımımız için hem ülkemiz için hayırlı olur. Bu sezon verilecek mücadeleyle bir üst lige çıkmak için hepiniz hocamız tarafından seçilerek, beğenilerek bir araya getirildiniz. Bu takım ne kadar ahenkli ve uyumlu olursa sonuçta o kadar güzel olur. Sizler de bu işten maddi ve manevi bir o kadar kârlı çıkarsınız. Burada olmak sizler için bir avantajdır. Hangi işi yaparsanız yapın, elinize geçen fırsatları değerlendirin" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.