Hava Durumu

Başkan Aktaş Mobilya Tasarım Merkezi'ni inceledi

negöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) öncülüğünde hayata geçirilen Atölye İnegöl Mobilya Tasarım Merkezi açılış için gün sayarken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, merkezi gezerek incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş Mobilya Tasarım Merkezi'ni inceledi
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Partili Meclis üyeleri ile birlikte Bursa-Ankara karayolu Yenice Köprülü Kavşağı mevkinde yapılan Atölye İnegöl Mobilya Tasarım Merkezi’ne giderek incelemelerde bulundu. İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetimi tarafından karşılanan Aktaş ve beraberindeki ekibe merkez hakkında bilgiler verildi.

İncelemelerin ardından konuşan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Yeni yerimize bir hafta önce yerleştik. Çok az eksiğimiz kaldı. 940 metrekare alana sahip bir merkez. Çalışma büroları, çok amaçlı salon, eğitim sınıfı, toplantı salonu var. Bu merkezden sadece İMOS değil, İnegöl’ün mobilya sektörü faydalanacak. 28 Mart’ta açılışını yapacağız. İnşallah İMOS’un bundan sonraki yönetim binası burada oluşturacak. İMOS olarak da buradan hizmet vereceğiz” dedi.

Aktaş ise, “Bu proje bizimde belediye olarak hayal ettiğimiz bir konuydu. Bu projeyle alakalı sonuna kadar destekçisi olacağımızı ifade etmek istiyorum. İnegöl mobilyası bir hedefe koşuyor. Bu hedefe koşarken de tasarım değeri yüksek mobilyalar üretmesi gerekiyor. Tasarımlarımızla ön plana çıkmamız gerekiyor. Artık her il, her ilçe de mobilyacılık var. Ama Türk mobilyasını, İnegöl mobilyasını daha ön plana çıkarabilmek inşallah burası vesilesiyle daha da hızlanacak” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.