Hava Durumu

Başkan Aktaş "Şehrimize hep birlikte sahip çıkmalıyız"

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, STK temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, Bursa'nın kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2018 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2018 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş "Şehrimize hep birlikte sahip çıkmalıyız"

Başkan Alinur Aktaş, sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor. Aktaş, şehirde faaliyet gösteren 17 sivil toplum kuruluşu, kültür ve hemşeri derneklerinden 100'ü aşkın vatandaşla meclis salonunda bir araya geldi. Aktaş, 5 aydır görev yaptığı Büyükşehir Belediyesi'nde gece gündüz demeden şehrin geleceği için çalıştıklarını söyleyerek, "Güzel Bursa'mız için çalışmaktan dolayı mutluyuz. Buraya hizmet etmek herkese nasip olmaz. Her yönüyle çok zengin bir yerde yaşıyoruz. Sosyokültürel yapısı, sanayisi, ekonomisi, ihracatı güçlü ama Bursa, pek çok bölgeden gelen farklı kültürlerin bir arada oluşuyla, daha da zengin bir birikime sahip. Burada yaşamak, ayrıcalıktır. O yüzden şehrimize hep beraber sahip çıkmalıyız" dedi.

İnsanların yaşadıkları yerde mutlu olmalarının önemine vurgu yapan Başkan Aktaş, "Bursa'daki bütün derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının şehre kattığı bir değer var. Yaptığınız çalışmalarda insanları iyiliğe sevk etmelisiniz, hayatlarına değer katmalısınız. Birlik ve beraberliği sağlamalıyız. Geleceğimiz için yaşadığımız şehre ve ülkemize sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

Konuşmasının ardından görüş ve talepleri değerlendiren Başkan Aktaş, U19 Şampiyonu olan Hürriyetspor Kulübü'nün sporcularıyla da buluştu. Sporcuların kupalarını takdim ettiği Başkan Aktaş, başarılarından dolayı gençleri tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.