Hava Durumu

Başkan Aktaş'tan Bursaspor'a destek

Bursaspor Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Paul Le Guen, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Aktaş, "Yönetimdeki iyi niyeti gördüğümüz sürece onlara maddi manevi desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş'tan Bursaspor'a destek

Haber/Tolga Öztaş

Bursaspor heyetini kabul eden Başkan Alinur Aktaş, kulübün yanında olacaklarını söyledi.

YAKINDAN İLGİLENDİ

Bursaspor Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Paul Le Guen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a makamında ziyarette bulunarak yeni görevinde başarı diledi. Hayli sıcak bir havada geçen ziyarette teknik direktör Paul Le Guen'in annesinin Fransa'da 25 yıl belediye başkanlığı yaptığını öğrenen Alinur Aktaş, Fransız teknik adamla yakından ilgilendi. Bursaspor yönetimini kabulüyle ilgili konuşan Başkan Alinur Aktaş, "Taraftarımızın ve takımın paydaşlarının sabırlı olması gerekiyor. Orta ve uzun vadeli sağlıklı planlama ile başarılı olacağımıza inanıyorum. Tek seferlik galibiyetler bizi havaya uçurmamalı, alınacak birkaç mağlubiyet hedeflerimizden saptırma-malı. Bursaspor hepimizin değeri" dedi.

YANINDA OLACAĞIZ

Bursaspor'a desteklerinin süreceğinin altını çizen Aktaş, "Bursaspor bu şehir adına önemli bir tanıtım. İnşallah yapacağımız çalışmalarla, bu konuda iyi niyeti gördüğümüz sürece, onların yanında olmaya ve maddi manevi destek vermeye devam edeceğiz. Bunu hep birlikte göreceğiz inşallah" ifadelerini kullandı. Alinur Aktaş'a 'Hayırlı olsun' dileklerini ileten Bursaspor Başkanı Ali Ay da "Biz de ucundan kıyısından Bursasporuz. Büyük bir camiayız. Marka değerimizi yükseltmeye çalışıyoruz. Evet, mali tablomuz belki iç açıcı değil ama Bursa'nın sanayicisi, taraftarıyla bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bursaspor küme düşerse, Bursa küme düşer. Bursaspor şampiyon olursa Bursa şampiyon olur. Bunu herkesin iyi idrak etmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.