Hava Durumu

Başkan Aktaş'tan Nilüfer Belediyesi'ne tabela tepkisi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediyesi'ni tabelâlarla algı belediyeciliği yapmakla suçladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2019 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş'tan Nilüfer Belediyesi'ne tabela tepkisi

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Görükle Mahallesi'ni İzmir Yolu Görükle Kavşağı üzerinden Kayapa'ya bağlayan ana arterde Nilüfer Görükle Kavşağı ile Kayapa TOKİ arasındaki yolun 2900 metresinde asfalt kaplama çalışması tamamlandı, trafik çizgi ve işaretleri de yapılarak yol trafiğe açıldı.

YOL BİTTİ, TABELA DİKİLDİ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bölgedeki yol yapım çalışmaları hızla devam ederken, trafiğe açılan Görükle - Kayapa TOKİ arasındaki yolun kenarına Nilüfer Belediyesi tarafından yol yapım çalışması tabelâsı dikildi. Nilüfer Belediyesi'nin herhangi bir çalışması olmamasına rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yola koyduğu tabelâlar zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

Nilüfer Belediyesi'nin yıllardır aynı algı operasyonlarını yaptığını hatırlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye binasının karşısına kazandırdıkları ücretsiz otoparkın tabelâsının da daha önce ağaç dikilerek gizlenmeye çalışıldığını vurguladı. Nilüfer Belediyesi'nin bu tür algı belediyeciliğiyle vatandaşı kandırmaya çalıştığını belirten Başkan Aktaş, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyorlar. Soruyorum sayacağınız 10 tane proje var mı? Bütün alt yapıyı Büyükşehir yaptı. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Özlüce, Altınşehir bütün ana arterleri Büyükşehir yapmış. Orta refüjlerdeki çiçeklerin bakımına kadar Büyükşehir yapıyor" diyerek tepki gösterdi.

KAYNAK : İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.