Hava Durumu

Başkan Aktaş'tan Timsah Arena mesajı!

Bursaspor Kulübü'nü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sahip oldukları bütün imkânlarla takımın arkasında olduklarını söyledi. Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerinin takımın geleceği için gösterdiği olağanüstü çabaya yakinen şahit olduğunu belirten Başkan Aktaş, Büyükşehir Stadyumu'nun eksiklerinin en kısa sürede giderileceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2017 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş'tan Timsah Arena mesajı!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı kulübün giriş kapısında karşıladı. Kulüp binası kış bahçesinde gerçekleşen görüşmeye AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Göreve gelir gelmez Bursaspor yönetiminin kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hem takıma neler katılabileceği noktasında fikir alışverişinde bulunmak hem de iade-i ziyaret amacıyla kulübe geldiklerini belirtti. Bursaspor'un 3 milyonluk şehrin gözbebeği olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerinin takımın daha üst seviyelere gelmesi noktasında gösterdiği üstün gayretin takdire şayan olduğunu ifade etti. Konuşmasında Bursa'da spora ve Bursaspor'a hizmet edenleri de hayırla yad eden Başkan Aktaş, "Bir önceki dönem belediye başkanımız Recep Altepe, gerçekten bu anlamda Bursa'ya çok şeyler kattı. Keza rahmetli belediye başkanımız Hikmet Şahin de hem başkan hem de yerel yönetici olarak hem Bursa'ya hem de Bursaspor'a büyük artı değerler sağladı. Takıma bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür ediyorum. Ölmüşlere rahmet diliyorum. Şu anda da Ali Ay başkanımızın arkadaşlarıyla birlikte bu konuda olağanüstü çaba sarf ettiğini görüyor ve başarılar diliyorum" dedi.



Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor'a bugüne kadar verilen desteğin imkanlar çerçevesinde artarak süreceğini ifade etti. Bu konudaki düşüncesini Kulüp Başkanı Ali Ay'a net olarak bildirdiğini belirten Başkan Aktaş, "Bizim için diğer desteklerin yanında asıl önemli olan, Bursaspor'u alt yapıya hazırlamak. Bununla ilgili tüm tesisleri seferber etmek. Takıma gelir getirecek büyük projelere imza atmak" diye konuştu.

TİMSAH ARENA MESAJI

Başkan Aktaş, ziyarette Büyükşehir Stadyumu ile ilgili görüşlerini de açıkladı. Stadyumun bir takım önemli eksikliklerinin bulunduğunu ve bunların en kısa sürede giderileceğini söyleyen Başkan Aktaş, "9 şehirle birlikte Euro 2024'e aday olan şehrimizin bu konudaki eksikliklerini hızlı bir şekilde tamamlaması gerekiyor. Konuyla alakalı olarak İstanbul'da Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le bir toplantı yaptık. İnşallah bahsettiğimiz o eksiklikler de giderildiği zaman Bursa'mız ulusal ve uluslararası maçlara hazır hale gelecek" şeklinde konuştu.


"Türkiye'ye örnek olacağız"

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise Büyükşehir ile Bursaspor'un bir bütün olduğunu ifade etti. Başkan Aktaş'ın da iyi bir Bursasporlu olduğunu kaydeden Ay, "İnşallah hep birlikte Bursaspor'umuzu çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Mali yapısı ve sportif başarılarla Türkiye'ye örnek olacağız. Bursaspor şehrimizin en büyük markası. Bu konuda yönetim olarak işin üstesinden gelmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Sürdürülebilir başarılar için belediye başkanlarımızın, siyasilerimizin, iş adamlarımızın ve taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da Bursaspor'un şehrin en değerli markalarından biri olduğunu vurgulayarak, yerel yönetimler olarak takımın hedeflenen başarıyı yakalamasında tam destek vereceklerini söyledi.
Başkan Aktaş ve protokol mensupları, ziyaretin ardından takımın antrenman yaptığı sahaya indi. Burada Teknik Direktör Paul Le Guen'le sohbet eden ve kendisine geçirmiş olduğu rahatsızlık sebebiyle 'Geçmiş olsun' dileklerini ileten Başkan Aktaş, ilk yarının son maçında oyunculardan galibiyet beklediğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.