Hava Durumu

Başkan Ali Ay'dan adaylığa yeşil ışık

Başkan Ali Ay, mayıs ayındaki kongrede aday olabileceğini "Bursaspor Başkanı olduğumuz sürece seçimlerde doğal aday olursunuz" sözleriyle açıkladı. Aziz Yıldırım'a yanıt veren Ali Ay, takımın durumu hakkında da esprili bir değerlendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay'dan adaylığa yeşil ışık

BİR SÜRPRİZİM OLACAK
Bursaspor Başkanı Ali Ay mayıs ayında yapılan olağan genel kurulda aday olup olmayacağı ile ilgili konuştu. Adaylığa yeşil ışık yakan Ali Ay, "Bursaspor Başkanı olduğunuz sürece seçimlerde doğal aday olursunuz. Bunun kararını, daha önce söyledim 'vereceğim' diye. Bazı düşünce-lerim var onu bekliyorum. Herhalde kongreden önce mecbur kararımızı açıklayacağız" dedi. Ali Ay 'Adaylığınızla ilgili bir sürpriz mi bekliyorsunuz. Onu mu açıklayacaksınız" şeklinde yöneltilen soruyu ise "Bursaspor'da sürprizler bitmez. Sürpriz olacak. Bir şeyler bekliyorum" sözleriyle yanıtladı.

BÜYÜDEN ŞÜPHELENİYORUM
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Bursaspor'un 2010'da elde ettiği şampiyonlukla ilgili sözlerine de değinen Ali Ay, "Biz kulüp olarak gerekli açıklamayı yaptık. Üstüne fazla konuşmaya gerek yok. Her sene aynı şeyleri konuşuyoruz. Bence talihsiz bir açıklama. İnşallah bundan sonra böyle açıklamalardan vazgeçer Aziz Bey" yorumunda bulundu. Takımın durumuna da değinen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Takımımızın bulunduğu yer bu olmamalı. İşin latifesi ben büyüden şüpheleniyorum. İnşallah Antalyaspor maçıyla birlikte tırmanışa geçeriz" diye konuştu.

Pablo zirvede bırakmak istiyor
Bursaspor Başkanı Ali Ay sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Pablo Martin Batalla'nın durumuna da değindi. Arjantinli futbolcuyla bu kararından vazgeçmesi için görüşeceğini belirten Ali Ay, "Antalya ve Kasımpaşa maçlarını bir geçelim. Kendisiyle birebir konuşmak istiyorum. Size ondan sonra net cevabı veririm. Kendisi gitmek istiyor. Çünkü yoruldu ve zirvede bırakmak istiyor. Ben başkan olarak Pablo'nun devam etmesinden yanayım. İnşallah kararından geri döndürebiliriz diye düşünüyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.