Hava Durumu

Başkan Ali Ay'dan Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar: "Önce adayları görelim"

Kongre öncesi adaylık konusunda fikir değişikliğine giden ve son dakikaya kadar bekleme kararı alan Ali Ay, "Herkes Bursaspor başkanlığını istediği konusunda kendisini belli ettikten sonra ben de gereken açıklamayı kamuoyuna yapacağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay'dan Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar: "Önce adayları görelim"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİM

Bursaspor Başkanı Ali Ay mayıs ayında yapılacak olağan kongre öncesi adaylığı ile ilgili konuştu. Daha önce yaptığı açıklamada, 'Bursaspor başkanı kongrenin de doğal adayıdır' diyen Ali Ay, bu kez rakiplerinin durumunu bekleyeceğini söyledi. Ali Ay, "Ben biraz daha bekleyeceğim. Çünkü öncelikle çıkacak adayları görmek istiyorum. Zaten bir arkadaşımız adaylığını açıkladı, bir başka arkadaşımızın da liste çalışmaları yaptığını öğrendik. Dediğim gibi herkes Bursaspor başkanlığını istediği konusunda kendisini belli ettikten sonra ben de gereken açıklamayı kamuoyuna yapacağım" şeklinde konuştu.

STADYUM TAMAMEN DOLMALI

Takımın kalan 4 maçıyla ilgili görüşlerini aktaran Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Ligin bitmesine artık 4 maç kaldı. Biz tabii ki bunların hepsini kazanmak istiyoruz ancak maç maç gidiyoruz. O yüzden kalan 4 maça toplam bir şekilde bakmıyorum. Öncelik pazartesi günü oynayacağımız Atiker Konyaspor maçında. Bu maçı kazanmayı istiyoruz ki daha sonra Fenerbahçe maçını düşünmeye başlarız" ifadelerini kullandı. Ali Ay, Konyaspor maçında bilet fiyatlarının indirilmesiyle ilgili olarak da "Maçın önemini dikkate alarak bilet fiyatlarını aşağı çektik. İnşallah tüm stadın dolmasını bekliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.