Hava Durumu

Başkan Ali Ay'dan çarpıcı açıklamalar

Bursaspor'da 26'ıncı başkanının seçileceği ve iki gün sürecek kongrenin ilk oturumunda başkan adayları gerçekleştireceği projeleri genel kurul üyelerine anlattı. Mevcut başkan Ali Ay ise konuşmasında Bursaspor taraftarına seslenerek "Süper Lig'in en ucuz biletini satacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2018 00:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2018 00:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay'dan çarpıcı açıklamalar

Bursaspor'da 19 Mayıs 2018 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından 26-27 Mayıs tarihlerine ertelenen Olağan Genel Kurulun 1. oturumu Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapıldı. Mevcut başkan Ali Ay konuşmasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Ay'ın konuşmasından satırbaşları

Mevcut başkan Ali Ay kürsüye çıktığında ise bir grup kongre üyesi stadyumdan ayrılarak protesto etti. 2 yıllık başkanlık sürecinde sıkıntıdan kurtulmak için büyük uğraşlar verdiklerini belirten Ali Ay, "Bir çok hayalimiz vardı. Şimdi hayal ettiklerimizi gerçekleştirme zamanı. Bursa'nın omuz omuza vererek kazanma zamanı. Tek yumruk olduğumuzda neler yapabileceğimizi kanıtlamış bir camiayız. Hiçbir zaman zorluklardan kaçmadık, kaçmayız. Nöbet yerini terk etmek bize yakışmaz. Son zamanlarda kasıtlı yanlış haberlerin olduğunu gördük. Benim için hesap yeri de burasıdır. Bizlere en büyük desteği veren taraftarımıza bir müjdemiz olacak, Süper Lig'de en ucuz bileti biz satacağız. Çok önem verdiğimiz Bursaspor Lisesi'nin temelini de kongre sonrasında atmış olacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.