Hava Durumu

Başkan Ali Ay'dan flaş transfer açıklaması

Başkan Ali Ay, "Hocamızla konuşacağız. Taraftarımızı anlayabiliyorum. İleriye gitmekte zorlanıyoruz. Ancak forvet transferi çok istenirse, gereken de yapılacak" ifadelerini kullandı. Ay, önceliklerinin sağbek transferi olduğunu belirterek, "Douglas transferinde sona geldik. Yüzde 80-90 bitti. Zaten prensip anlaşmasına da varmıştık. Milli ara bizim için çok önemli" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay'dan flaş transfer açıklaması

Barış YALIM'ın haberi...

Beşiktaş maçından sonra taraftar forvet istedi, başkan Ali Ay, Bursa Hakimiyet aracılığıyla camiaya seslendi: "İsteniyorsa gereken yapılacak"

İLERİYE GİDEMİYORUZ

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Bursaspor'da gündem, forvet transferi... Yeşil Beyazlı ta- kımda oluşan bu kamuoyu son- rası Başkan Ali Ay, Bursa Ha-kimiyet'e özel açıklamalar yaptı. Başkan Ay, konu ile alakalı, "Hocamızla konuşa-cağız. Ancak biz ileriye gitmekte zorla- nıyoruz. Elimizde 4 forvet var. Kadromuz çok şişmiş durumda. Elimizden oyuncu çıkarmamız lazım. Taraftarımızı anlaya- biliyorum. Forvet transferi de isteniyorsa, gereken yapılacak" ifadelerini kullandı.

DOUGLAS %90 BİTTİ

Önceliklerinin sağbek transferi olduğunun altını çizen Başkan Ali Ay, şunları söyledi: "Hocamız önceliği sağbeke veriyor. Bu yüzden bu transfere çok eğildi. Douglas transferinde de sona geldi. Yüzde 80-90 bitti diyebiliriz. İmzalar atılmadan bir şey demek doğru değil ama prensip anlaşmasına vardık. Herkesin beklediği gibi bir Bursaspor'u yaratmak için çaba sarf ediyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur."

ELİMİZİ ÇABUK TUTMALIYIZ

Transferde gereken hamleleri yapacaklarını dile getiren Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Türkiye'de transfer dönemi 8 Eylül'de bitiyor. Ancak Avrupa'da bu ay sonunda sona eriyor. Bu yüzden hem dikkatli hem de çabuk olmalıyız. Bu bağlamda elimizdeki oyuncuları da çıkarmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

2 HAFTA ÇOK ÖNEMLİ

Milli maçlar sebebiyle verilen arayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Ali Ay, "Bizim için bu ara çok önemli. Hem takımın oturması, hem de transferler açısından. Takımımız daha çok çalışarak gerçek kimliklerini ortaya koya-caklardır" dedi.

22 BİN KOMBİNE KATILDI

Timsah Arena'da oynanacak Akhisar Belediyespor maçı ile birlikte Süper Lig maratonuna devam edecek olan Bursaspor'un taraftar desteğine çok ihtiyacı olduğunu söyleyen Ali Ay, "Taraftarımızdan hiç şüphemiz yok. Bizi her zaman en iyi şekilde destekliyorlar. Şu ana kadar 22 bin kombine satıldı. Lige verilen bu arada daha da fazla satılacağını düşünüyorum. Güzel bir atmosferde Akhisar'ı mağlup edip yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.