Hava Durumu

Başkan Ali Ay: Gereken yapılacak

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Sönmez Medya'ya özel açıklamalarda bulundu. Başkan Ay, "Taraftar tepkide haklı. Takım 1 aydır düşüşte. Hamza hoca ile yarın (bugün) görüşeceğiz ve gerekenleri yapacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2017 05:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2017 05:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay: Gereken yapılacak

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, önemli açıklamalar yaptı. Sönmez Medya'ya özel konuşan Başkan Ay, Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından, "Talihsiz bir yenilgi değildi. Çünkü takım 1 aydır düşüşte. Yarın (bugün) oturup detaylı bir şekilde hocamızla görüşeceğiz. Siz de görüyorsunuz zaten. Takım düşüşte. Bunları masaya yatıracağız ve gerekenleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

EN AZ TARAFTAR KADAR...

Taraftarın tepkisini haklı bulan Başkan Ali Ay şöyle devam etti: "Taraftar haklı. Çünkü taraftar iyi takım seyretmek istiyor. 1-2 olur ama 3-4 kez arka arkaya geldiği zaman bu olmaz. Biz ve Hamza hoca üzülmüyoruz mu sanıyorsunuz? En az taraftar kadar üzüntülüyüz. Sabahtan akşama kadar bu işe emek veriyoruz, çalışıyoruz. Taraftarımıza şu mesajı vermek istiyorum; artık rahatça arkalarına yaslanıp maç izleyebilecekler."

Acilen stopere ihtiyacımız var

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, transferlerle ilgili olarak ise, "Stancu yarın (bugün) sağlık kontrolünden geçecek. Bizim acilen stopere ihtiyacımız var. Görüşmeler yapacağız. Hazır halde olması gerekiyor. Takımda hemen oynayacak ve katkı koyabilecek bir stoper lazım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.