Hava Durumu

Başkan Ali Ay sinyali vermişti! Ve 3. istifa geldi

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, kulüp otobüsüne yönelik yapılan saldırı sonrası yönetim kurulundan iki ismin istifa etmesinin ardından yaptığı açıklamada, bir istifanın daha olabileceğini söylemişti. Bursaspor'da Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2017 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2017 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay sinyali vermişti! Ve 3. istifa geldi

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup olan Bursaspor, dönüş yolunda Osmangazi Köprüsü çıkış gişelerinde Yeşil-beyazlı taraftarların sopalı ve bıçaklı saldırısına uğramış, milli kaleci Harun Tekin ile bazı futbolcular darp edilmişti.

Yaşanan bu olay sonrası yönetimde istifalar art arda gelmiş, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Çolak ve Hakan Dinçtürk görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı.

Saldırının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay ise, yönetimden bir kişinin daha istifasını beklediğini belirtmişti.

Timsah'ta beklenen 3. istifa bugün geldi. Bursaspor'da Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Bursa Hakimiyet'e konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Turan, "Konu Bursaspor ise gerisi teferruattır. Şimdi istifa etmiş olabilirim ama ben Bursasporlu doğdum, Bursasporlu öleceğim" diye konuştu.

Görevlerinden ayrılan 3 yönetim kurulu üyesinin yerine, yedek listenin ilk 3 sırasında yer alan üyelerin gelecekleri öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.