Hava Durumu

Başkan Ali Ay transfer için gün verdi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, transferin dönüp dolaşıp ekonomiye dayandığını ama her şeye rağmen 4 oyuncu alacaklarını açıkladı. Ali Ay, "En büyük eleştiriyi biz görüyoruz ama kulübün dışarıya atacak parası yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2018 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2018 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay transfer için gün verdi

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

TRANSFER ZOR BİR SÜREÇ

Bursaspor Başkanı Ali Ay transfer gündemini değerlendirdi. İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Ali Ay, yarına kadar 2 ya da 3 oyuncunun transferini bitirme noktasına getireceklerini söyledi. Ali Ay, "Hocamızla değerlendirme yaptık. Hangi mevkiler eksik ve hangi oyuncular lazım birlikte konuştuk. Şu anda oyuncularla ilgili temaslarımız oluyor. En geç çarşamba gününe kadar 2 veya 3 oyuncuyu bitirme noktasına geleceğiz. Transfer zor bir süreç. Daha önce yaptığımız yanlışları yapmak istemiyoruz. Rakamlar çok yüksek.
Bütçemizi hepiniz biliyorsunuz. Aldığımız oyuncuları direkt oynatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

FİYATLARI ÇOK YÜKSEK

Transfer dönemi bitene kadar 4 oyuncuyu renklerine katmak istediklerinin altını çizen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "1 stoper, 1 10 numara, 1 santrfor ve 1 kanat oyuncusu almak istiyoruz. Hocamız kanat oyuncusu ve stoperle ilgili incelemelerde bulundu. Rakamlar gerçekten çok büyük. Ama almaya mecburuz. Herhalde 2-3 gün içerisinde aşama kaydederiz. Omeruo ve Nielsen ile ilgili yazışmalar yapıldı. Kulüplerinden haber bekliyoruz. Henri Saivet de gündemimizde. Ben de bir an önce olsun bitsin istiyorum. En büyük eleştiriyi biz görüyoruz ama kulübün dışarıya atacak parası yok Cisse ve Doumbia ile ilgilendik. Fiyatları çok yüksek. Eto'o kesinlikle gündemimizde
yok." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.