Hava Durumu

Başkan Ali Ay, transferi biten Uruguaylı stoperin ismini açıkladı

Nancy forması giyen 22 yaşındaki Uruguaylı stoperin önümüzdeki günlerde imza atacağını açıklayan Ali Ay, sözleşmenin detaylarını verdi. Ali Ay, "Anlaşmamız ilk sene kiralık, bir sene sonra satın alma opsiyonlu" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2017 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay, transferi biten  Uruguaylı stoperin  ismini açıkladı

Bursaspor Başkanı Ali Ay basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi. Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Ay, ismi ilk kez gündeme gelen Uruguaylı stoper Erick Cabaco ile anlaştıklarını açıkladı. Ali Ay, "Uruguaylı stoper ile anlaşmak üzereyiz. Çok az detaylar kaldı. İsmi Erick Cabaco. Uruguay'ın Nacional takımının oyuncusu. Geçen sene Fransa'da Nancy'de kiralık oynadı. Anlaşmamız ilk sene kiralık, bir sene sonra satın alma opsiyonlu" diye konuştu.

HOCA İKİ OYUNCU SÖYLEDİ

Ali Ay ismini sakladıkları Arjantinli orta saha oyuncusu hakkında bilgilendirmeyi çarşamba günü yapacağını söyledi. Başkan Ali Ay, Barış Yardımcı'nın dışında bir sağbek daha alacaklarını belirtirken, 6 numara ve bir stoperi renklerine katmak istediklerini bildirdi. Ali Ay, "Hocamızın iki oyuncu tavsiyesi var. Belki bir oyuncuyu kampa bırakabiliriz. İnşallah gelecek yıl sezonu iyi bitiririz. Allah bir daha geçen seneyi bize göstermez. Çok hatalar oldu. Herkesin ders çıkarması lazım" dedi.

Ellerinde çok sayıda forvet olduğunun altını çizen Ali Ay, "Santrfor transferi için çilek olayı çıkmıştı. Elimizde Stancu, Necid, Kubilay, Sinan ve Deniz var. Deniz kadro dışı. Bunlardan 2 tanesini satmamız lazım ki yer açılsın. Ondan sonra transferi düşünürüz. Bunun kararını hocamız verecek. Altyapıdaki Pascal ile Taiwo'yu hocamız deneyecek" dedi.

Takımdan ayrılacakları yönünde her gün yeni bir haber çıkan Pablo Batalla ve Harun Tekin hakkında da konuşan Ali Ay, "Harun ve Batalla 40 oyuncumuzdan ikisi. Ben kalmalarını istiyorum. Herhalde kalacaklar. İkisi için de teklif gelmedi. Pablo ile görüşemedik. Herhalde gelecek hafta gelecek. Pablo da burada jübilesini yapmak istiyor. İnşallah burada yapar" ifadelerini kullandı.

Transfer listesinde olan ancak bir türlü anlaşma zemini oluşturulamayan Yusuf Erdoğan ve Güray Vural'daki son durumu da özetleyen Başkan Ali Ay, "Bir kızı 10 kişi ister bir kişi kalır. Biz gerekli teklifleri yaptık. İkisi de bizde oynamak istiyor. Kulüpleri izin verirse olacak. İzin vermezse olmayacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.