Hava Durumu

Başkan Ali Ay: "Türkiye bizi izlesin"

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray maçını değerlendirdi. Takımın sergilediği futboldan memnun olduğunu söyleyen Ali Ay, "Ben çocuklara güveniyorum. Mücadele eden, terinin son damlasına kadar koşan, çabalayan bir takım olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay: "Türkiye bizi izlesin"

Ali Ay birkaç hafta içinde takımın daha iyi yerlere geleceğini söyledi

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Bursaspor'da Galatasaray maçının yankıları sürüyor. Karşılaşmanın ilk yarısında sergilenen futbol camiayı memnun etse de ikinci yarıda ortaya konan düşük tempo yenilginin başlıca sebebi olarak gösteriliyor. Mücadeleyle ilgili değerlendirmede bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay da oyuncuların performansından memnun kaldıklarını açıkladı. Ali Ay, "İlk yarı 3-0, 4-0 olacak maçtı. Çocuklar atamadı. Takımın mücadelesinden memnunum. İkinci yarı Galatasaray daha iyi oynadı. Dönen toplardan gol attılar. Biraz daha çalışmamız lazım. Ama üzüldüm. Galatasaray'ı tebrik ediyorum" diye konuştu.

TARAFTAR GÖREVİNİ YAPTI

Takıma güvendiğini belirten ve birkaç haftaya daha ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Bursaspor Başkanı Ali Ay, şu an için hedef konuşmanın ise erken olduğuna vurgu yaptı. Ali Ay, "2-3 maç daha görelim. Ben çocuklara güveniyorum. Bütün Türkiye Bursaspor'u izlesin. Mücadele eden, terinin son damlasına kadar koşan, çabalayan bir takım olacak. Hepimiz görüyoruz. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Hocamızdan da memnunuz. Taraftarımız görevini yaptı. Herkes taraftarımızı bir kez daha gördü. Ben onlara teşekkür ediyorum. Birlik olduğumuz zaman Bursaspor mutlaka başarılı olacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.