Hava Durumu

Başkan Altepe'den adaylık mesajı: "Yapacak çok işimiz var"

Merinos'tan canlı yayınlanan AS TV'deki Satırbaşı programına konuk olan Başkan Altepe, Bursa'daki ramazan hazırlıklarını açıklayarak, 12 bin kişiye iftar verileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 07:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 07:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Altepe'den adaylık mesajı: "Yapacak çok işimiz var"

Bursa için güzel şeyler yapmak istediklerini aktaran Altepe, "Bursa´nın bir adım önde olmasını istiyoruz. Artık şehirler yarışıyor. Bursa´nın performansı Türkiye´nin performansı demektir. Yapılacak çok iş ve proje var. Yeter ki yapacak insanlar çıksın. Bizler yerel yönetimler olarak destek vermeye hazırız. Bursa'ya hizmet etmek de bizlere nasip oldu. Sadece Bursa´nın merkezinde 300´e yakın eserimiz oldu. Osmangazi'de 750 tane eser yapmıştık. Şimdi 17 ilçede iş var. Bursa´ya hizmet ederken Balkanlar´a da yardım etmemiz gerekiyordu. Oradaki birçok eseri Bursa´dan gelen insanlar yaptı. Ayrıca Kafkaslar'dan Orta Doğu'ya ve Afrika'ya kadar eserlerimiz var. Türkiye´nin gücü yerinde olursa tüm coğrafyalar faydalanıyor. Bursa´nın da bu konuda büyük potansiyeli var" dedi.

'GÖREV İÇİN BURADAYIZ'

Merinos Park'ta yapılacak ramazan etkinliklerine de değinen Altepe, "Merinos Parkı'nda teravi namazlarının açık alanda kılınacağı mescidimiz yaklaşık 5 bin kişiye hizmet verebilecek. Orta oyunu, meddah, ilahiler, çocuk tiyatrosu ve çeşitli yarışmalar her gece ayrı bir coşku yaşatacak" dedi.

Başkan Altepe, Bursa'ya bırakılacak çok eser olduğunu belirterek, Bursa´ya değer katmaya devam etmek istediğini söyledi. Başkan Altepe, "Bize görev verildiği için buradayız. Görev verilirse devam ederiz. Hayatımızı buna göre düzenlemiş olduk. Katkı sağlıyor ve verimli oluyorsak devam ederiz. Partinin yetkili organları tarafından zaten ölçülüp biçiliyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.