Hava Durumu

Başkan Altepe sert çıktı: Çekme şu tel örgüyü!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena'da gereksiz emniyet tedbirlerinin olduğunu belirterek, "Stadın güvenliğini belediyeye bıraksınlar. Çekme şu tel örgüyü. Sahanın içine girenleri, bir tribünden diğerine geçenleri stadın içine sokmayalım, olsun bitsin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Altepe sert çıktı: Çekme şu tel örgüyü!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena'daki emniyet tedbirlerinin belediyeye bırakılması gerektiğini savundu.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Altepe, alınan gereksiz emniyet tedbirlerinin stada ve Bursaspor'a zarar verdiğini söyleyerek, "Statta lüzumsuz emniyet tedbirleri var. Stadın güvenliği belediyelere bırakılsın. Karışmasın kimse. Burası sportif alan. Adam diyor ki, seyirci sahaya girer, saha kapatılır. Kapatılsın. Cezalar olsun. İçeriye giren adamlar bir daha maçlara giremesin. Futbol sahalarına sokulmasın. Düzene girsin artık" dedi.

10 YIL CEZA VERİLSİN

Başkan Altepe sözlerine şöyle devam etti:

"Adamın önüne durup dururken tel örgüyü çektiğin zaman tel örgünün üzerinden atlamayı büyük kahramanlık zannediyor. Çekme şu tel örgüyü. sahanın içine girenleri, bir tribünden diğerine geçenleri stadın içine sokmayalım, olsun bitsin. 10 yıl ceza ver, stada giremesin. Diğerleri de bunu bilsin, tutsun kendini. Tel örgüden atlayanı at dışarı, bir daha da 5 yıl sokma. hapse girersin de. Avrupa bu kurallarla yürüyor. Kuralları koymadan, cezaları ağırlaştırmadan insanlar düzene girmiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.