Hava Durumu

Başkan Ay: 3 transfer daha yapacağız

Transferi değerlendiren Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Cisse ve Doumbia için teklifimizi sunduk. Bizim teklifler onlara göre düşük ama bunları vereceğimizi söyledik. 3 transfer daha yapacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay: 3 transfer daha yapacağız

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

GİDECEK OYUNCULAR OLABİLİR
Bursaspor Başkanı Ali Ay gündemdeki konularla ilgili açıklamada bulundu. Forvet transferine değinen Ali Ay, teklifleri yaptıklarını ve gelecek yanıtları beklediklerini söyledi. Papiss Cisse ve Seydou Doumbia'nın durumlarına değinen Ali Ay, "Cisse ve Doumbia için teklifimizi sunduk. Bizim teklifler onlara göre düşük ama bunları vereceğimizi söyledik. Başka alternatifler de var. 5-6 oyuncu konusunda arkadaşlarımız çalışma yapıyor. 3 transfer daha yapacağız. Hocamızın düşündüğü öncelikle iyi bir forvet ve bir kanat. Orta saha ile ilgili de hocanın düşünceleri var. Belki gidecek oyuncular olabilir. Onların yerine transfer yapabiliriz" dedi.

VAGNER LOVE GÜNDEMDE YOK
Başkan Ali Ay, forvet adayları arasında Beşiktaş'tan Vagner Love'un olmadığını belirtirken, teknik direktör Samet Aybaba'nın kamp kadrosuna almadığı ve Bursa'da çalışmalarını sürdüren Tomas Necid'in geri dönüş ihtimalinin bulunup bulunmadığı yönündeki bir soruya, "O karar Samet hocamıza ait. Biz onun kararlarına saygılıyız" dedi. Takımdan ayrılması istenen oyuncuların durumuna da değinen Ali Ay, "Sercan ve Serdar'la imzaladık. Geriye Tomas Necid, Jires Kembo, Joshua John ve Boban Jovic kalıyor. Jires Kembo'yla da sözleşmesini feshedeceğiz gibi duruyor. Bunlar gidince bütçe de düşecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.