Hava Durumu

Başkan Ay acı konuştu

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Bundan sonra 300-400 bin Euro'nun üstünde transfer yapmamız mümkün değil. Ciddi bir mali sıkıntı var. Ancak bunları birlik olursak aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay acı konuştu

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

PUAN SİLMELER OLACAK
Bursaspor Başkanı Ali Ay dün yapılan idmanda takımı yakından takip ederken, bir süre de basın mensuplarıyla konuştu. Mali durumdan yakınan Başkan Ay, "Mali sıkıntılarımız elbette bizi üzen taraf. Bunları da hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. Birlik olmayı bu yüzden devamlı söylüyorum. Bursaspor'un bundan sonra 300 - 400 bin Euro'nun üstünde bir transfer yapması mümkün değil. Ciddi bir mali sıkıntı var. Herkesin farkına varması lazım artık. Gelecek sezondan itibaren puan silmeler başlayacak artık. Bursaspor'u bu duruma kimse sokmamalı. Biz de bunun için çalışıyoruz" dedi.

KASIMPAŞA ÇOK ÖNEMLİ
Ali Ay, Süper Lig'de 27 hafta sonunda topladığı 33 puanla 12. sırada yer alan Bursaspor'un son durumunu da değerlendirdi. Antalyaspor yenilgisinin ardından Kasımpaşa maçının önemine dikkat çeken Başkan Ay, "Pazar günü Kasımpaşa ile karşılaşacağız. Gerçekten bizim için çok önemli bir maç. Her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz ancak bazen olmayınca olmuyor. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. Ayrıca bu haftayı da bir atlatalım kongre için de önemli adımlar atacağız. Ben de artık son kararımı vereceğim ve aday olup, olmayacağımı açıklayacağım" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.