Hava Durumu

Başkan Ay: "Batalla bu sene son kez..."

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Martin Batalla, yeni sezon hazırlıklarına katıldı. 'Kalacak mı, gidecek mi?' dedikodularına ise son noktayı Başkan Ali Ay koydu. Başkan Ali Ay, "Batalla'ya sözleşmesini uzatmayı teklif ettim. Ancak o bunu kabul etmedi ve 2018'de sona erecek olan sözleşmesinin ardından Arjantin'e döneceğini söyledi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2017 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2017 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay: "Batalla bu sene son kez..."

Barış YALIM'ın haberi...

Batalla, sözleşmesini tamamlayacak ve ülkesine dönecek

UZATMAK İSTEDİK AMA...

Bursaspor'da Pablo Martin Batalla konusu netleşti. Yeni sezon hazırlıklarına en son katılan isim olan Arjantinli yıldız, bu yıl Yeşil Beyazlı formayı giydikten sonra ülkesine dönmeye karar verdi. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, 33 yaşındaki futbolcu ile gelen talep üzerine özel bir görüşme yaptığını ve Batalla'ya sözleşmesini uzatmayı teklif ettiğini belirtti.

ARJANTİN'E DÖNÜYOR

Sözleşmesi 2018'de sona erecek Batalla, Ali Ay'ın bu teklifini kabul etmedi. Konuyla ilgili Başkan Ali Ay, "Batalla'yla bir sonraki sezonda da devam etmek istiyoruz. Bunu kendisine bizzat söyledim. 'Sözleşmeyi uzatalım' dedim. Ancak Batalla bana, 'Sözleşmemi tamamladıktan sonra ülkeme dönmek ve futbola başladığım yerde kariyerimi noktalamak istiyorum' dedi. Batalla bu sezon bizimle ancak seneye ülkesine dönecek" açıklamasını yaptı.

Yüzde 100 hazır olmadan...

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, sakat futbolcularla ilgili doktorlardan bilgi aldı. Kubilay'ın bugün idmanlara katılacağını, Ertuğrul'un ise 5 güne hazır olacağını öğrenen Ali Ay, futbolculara da, "Haydi çocuklar. Elinizi çabuk tutun. Zaman geçiyor" dedi. Ayrıca Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, sakat futbolcularla ilgili sağlık ekibine uyarıda bulundu ve "Yüzde 100 hazır olmadan kimseyi görmek istemiyorum" diye konuştu.

Ve Batalla geldi

Taraftarın uzun süredir beklediği Pablo Martin Batalla, Bursa'ya ayak bastı. Dün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Arjantinli yıldız, akşam saattinde yapılan idmanda da yer aldı. Batalla'nın keyifli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.